Organize vahşet!

Canına kıydığı iddia edilen Ahmet Yırtıcı’nın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Eşi Nursu Yırtıcı ve 2 kişi tasarlayarak adam öldürmek suçundan tutuklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2017 Güncelleme 05 Aralık 2017, 01:28
Organize vahşet!

İÇİNDEKİLER

BALIKESİR Erdek'te geçen çarşamba günü yapılan ihbar üzerine polis, Ahmet Yırtıcı'nın (57) Yalı Mahallesi Fabrika Sokak'taki evine gitti. Zili çaldı. Kapı açılmadı. Ekipler, bunun üzerine 2. kattaki eve merdiven kullanarak girdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanıp, boğazı kesilen 2 çocuk babası Yırtıcı'nın salondaki cesedi ile karşılaştı. Kilitli olan diğer odada ise eşi Nursu Yırtıcı (30) bulundu. Kadın, kilit kırılarak odadan çıkarıldı. Bir mağazada satış temsilcisi olarak çalışan Yırtıcı, eşinin kendisini odaya kilitledikten sonra intihar ettiğini söyledi.

OLAYI POLİS ÇÖZDÜ
Gözaltına alınan kadın, çelişkili ifadeler verdi. Polis, şüphelendi. Yırtıcı'nın son telefon görüşmelerini inceledi. İş arkadaşı Abdulkadir E.'yi gözaltına aldı. Kamera görüntülerini de inceleyen ekipler, cinayetin saatinde E. ile arkadaşı Mustafa A.'yı gördü. Bunun üzerine A. da gözaltına alındı. 3 şüpheli, 'tasarlayarak adam öldürmek' suçundan tutuklandı. Polis, Nursu Yırtıcı ile çalışma arkadaşı Abdulkadir E. arasında ilişkisi olup olmadığını araştırıyor.