Ümidimizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mezun olduğu ve adının verildiği imam hatip lisesinin açılışında konuştu: “Buradan belediye başkanları, başbakanlar, cumhurbaşkanları yetişti. Fakat bazı öğretmenler bizi ‘Ölü yıkayıcısı mı olacaksınız?’ diye aşağılamıştı. Sizler bizim ümidimizsiniz...”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2017 Güncelleme 30 Eylül 2017, 00:31
Ümidimizsiniz

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da dün çok önemli bir açılış gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih İlçesi'nde Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, mezun olduğu ve adının verildiği okulun açılış töreninde çok önemli açıklamalar yaptı. "Buradan belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar, başbakanlar, cumhurbaşkanları yetişti. Fakat bazı öğretmenler bizi 'Ölü yıkayıcısı mı olacaksınız?' diye aşağılamışlardı" dedi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Böylesine köklü bir okulun mezunu olmakla iftihar ediyorum" dedi.

DİMDİK DURACAKSINIZ
Okulun en üst katının yatakhane olduğu belirten Erdoğan, "Gece gelip üstümüzü örten büyüklerimizi unutmamız mümkün değildi. Aynı şekilde Numan Bey'in babasını unutmamız mümkün değildi. Babam beni ona teslim etmişti" dedi. Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: "Bu ülkede FETÖ dershaneleriyle, okullarıyla bir nesli mahvetmeye, ümmeti parçalamaya gayret edenlere karşı işte siz dimdik ayakta duracaksınız. Bu ihanet şebekesine karşı siz bizim ümidimizsiniz. Çok çalışacak ve iyi yetişeceksiniz. Allah'a kul, Resulü'ne ümmet olarak bu millete hizmete devam edeceksiniz. İşte bu kardeşiniz buraya girdiğinden beri bu uğurda her sıkıntıya göğüs germiştir. Hiçbir zafer mücadele edilmeden ve bedel ödenmeden kazanılmaz."