Son 'nefes'te

Hatice Duman, bakıcıya teslim ettiği bebeğini, beyin kanaması geçirmiş halde geri aldı. Minik Nefes, hayata tutundu. Aile suç duyurusunda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2017 Güncelleme 01 Ağustos 2017, 00:31
Son ’nefes’te

İÇİNDEKİLER

Antalya'da Duman Ailesi kabusu yaşadı. Bakıcıya bıraktıkları bebekleri ölümden döndü. 31 yaşındaki Hatice Duman ile eşi Cem Duman, ilk bebekleri 8 aylık Nefes'e bakması için, çalışan anneye bakıcı parası uygulamasından yararlanarak 4 çocuk annesi D.A. ile anlaştı. Anne Duman, 24 Nisan sabahı bebeğini bakıcıya bıraktı. Ancak öğleden sonra gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı. D.A.'nın "Bebek ölüyor yetişin" sözleri üzerine soluğu evde aldı. Çocuğunu hastaneye götürdü. Yoğun bakıma alınan Nefes'in beyin kanaması geçirdiği belirlendi. 2 ameliyat geçiren minik bebek, yaşama tutundu. Hatice Duman, şunları söyledi: "Bir ay hastanede kaldıktan sonra, bebek kendini toparlasın diye bizi eve gönderdiler. Geçen hafta tekrar hastaneye çağırdılar. İlk ameliyatından sonra başında ödem vardı. Beyin kanamasının olduğu sağ taraftaki kemiği kafatasının üzerine almışlardı, ödem geçtikten sonra 24 Temmuz'da yapılan ikinci ameliyatta o kemik tekrar yerine alındı. Şu anda bebeğimin sol el ve ayağı tutmuyor."

PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
Eşi 35 yaşındaki Cem Duman ile yaşadıkları olay karşısında yıkıldıklarını, bebeğine ne olduğunu bilmediğini söyleyen anne, o zor süreçte sadece bebeğini düşündüğünü, bebeği ameliyattan çıktıktan sonra da bakıcı hakkında jandarmaya suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. Olayın peşini bırakmayacaklarını söyledi. Mahkeme gününü sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.