Öldüren şiddet

Şiddet gördüğü için intihar eden Fatma Görgülü’nün eşi hakkındaki soruşturma, takipsizlikle sonuçlandı. Talihsiz kadının ailesi, olayın peşini bırakmayacaklarını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2016 Güncelleme 07 Eylül 2016, 00:00
Öldüren şiddet

İÇİNDEKİLER

İzmir Bornova'da eşinin yakınlarından şiddet gördükten sonra vücudundaki morlukların fotoğraflarını Facebook'ta paylaşıp intihar eden Fatma Sarıaslan Görgülü'nün ölümüyle dosya kapandı. Bir çocuk annesi kadının intiharının ardından ailesi eşi Harun Görgülü'yü suçladı. Suçlanan eş Görgülü ise olaydan bir gün sonra gözyaşıyla yaptığı açıklamada, eşiyle üç yıl önce mutluluk içinde evlendiklerini çeşitli nedenlerle üç kez ev değiştirdiklerini anlattı.

SAÇINI KUZENİM KOPARDI
"O çiçektir, annedir. Eşim çok sinirli bir yapıya sahipti. Eğer ona bir kez bile elimi kaldırdıysam ellerim kırılsın. Saçlarını kuzenim çekip koparttı. Vücudu hassastı, kavgayı ayırmak istediğimiz sırada kollarını sıkınca da morluklar oldu" dedi. Hakkında "ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlatılan Görgülü, intiharla bir ilgisinin olmadığını anlattı. Savcılık, suçlanan koca için takipsizlik kararı verdi. Bu karara isyan eden aile, "Kızımızı ölüme sürüklediler. Davanın peşini bırakmayacağız" diye açıklama yaptı.