Anne çığlığı kurtardı!

Canavar yengenin öldüresiye dövdüğü Eylül atıldığı kuyuda ‘Anne’ diye sayıkladı. Küçük kız, sesini duyan köylülerce kurtarıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2016 Güncelleme 17 Ağustos 2016, 00:00
Anne çığlığı kurtardı!

İÇİNDEKİLER

Yuvasını yıktığı gerekçesiyle eski kayınbiraderi ve eltisinden intikam almak isteyen canavar yenge 2 küçük çocuğu çuvala koyup kuyuya attı. Ancak 7 yaşındaki Eylül, kuyuda "Anne" diye sayıklayınca mucizevi bir şekilde sesini duyurup, kurtulmayı başardı. Kayseri'de meydana gelen tüyler ürpertici olayda eski eltisinin 2 çocuğundan birini öldüren Rukiye Tülay (28), önceki akşam Tomarza ilçesinde tutuklandıktan sonra Kayseri Cezaevine gönderildi.

'CANLARI YANSIN...'
Anneleri Elif Turan ile birlikte dedeleri Hayri Nar'ı ziyarete gelen Mehmet Ali Turan ve Eylül Turan, olay günü bakkala gitmek için evden çıktı. Rukiye Turan çocukları yanına çığırdı. İki kardeşi önce bahçede, ardından da evde öldüresiye döven Rukiye Tülay, çocukları çuvallara koyup boş su kuyusuna attı. 10 yaşındaki Mehmet Ali ölürken, baygın olan Elif, kuyunun içinde "Anne" diye sayıklayınca, iki kardeşi arayan köylüler tarafından fark edilerek kurtarıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi süren küçük Eylül'ün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Tutuklanan Rukiye Tülay'ın ifadesi ise tüyleri ürpertti. Şamil Turan ve eşi Elif Turan'ın ilk eşinden boşanmasına neden olduğunu ve canını yaktıklarını öne süren Rukiye Tülay, "Ben de çocuklarını öldürüp, onlarında canının yanmasını istedim" dedi.

İFADESİ TÜYLER ÜRPERTTİ...
Gözünü intikam ateşi bürüyen Rukiye Tülay, dedelerini ziyarete giden Mehmet Ali ve Eylül'ü önce boğmaya kalktı, sonra çuvala koyup kuyuya attı. Eylül'ün kurtulacağını hesaba katmayan canavar yenge, "Benim yuvam dağıldı, onların da canı yansın istedim" diye konuştu.

ALİ ALTUNDAŞ