EŞsiz vahşet!

60 yaşındaki kadın önce kocasının başına sürahiyle vurdu. Sonra 15 yerinden bıçakladı. Yetmedi cam parçalarıyla kulaklarını ve ellerini kesti. Üstüne, ‘Hep erkekler mi öldürsün, bir de karı öldürsün’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2016 Güncelleme 13 Mayıs 2016, 01:36
EŞsiz vahşet!

İÇİNDEKİLER

Cani ruhlu kadın kan dondurdu! Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde oturan 60 yaşındaki Semra Özata, kavga ettiği 75 yaşındaki eşi Recep Özata'yı adeta katletti. Kadının pişkinliği, 'Bu kadarına da pes' dedirtti. Olay önceki akşam Eskipazar Mahallesi Memurkent 3'üncü Etap TOKİ konutlarında meydana geldi. Semra Özata, eşi ile önceki yıllarda ikinci evliliğini yaptı. 4 ay önce taşındıkları daireye ilk evliliğinden olan kızı 19 yaşındaki Tellanur Ö.'yü de aldı. Aralarında sürekli geçimsizlik olduğu belirtilen çift, önceki akşam yine kavga etti. Kavganın büyümesi sonucu Semra Özata, evde bulunan cam su sürahiyi kocasının başına vurarak parçaladı.

VURDU, DEŞTİ; YETMEDİ KESTİ
Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile de yere düşen eşini 15 yerinden bıçaklayan yaşlı kadın, cam parçalarıyla da kulakları ve ellerini kesti. İhbar üzerine eve giden 112 Acil Servis Ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Recep Özata yaşamını yitirdi. Yaşlı adamın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarmayı telefonla arayan Semra Özata, cinayete yardım ettiği iddia edilen kızı Tellanur Ö. ile birlikte gözaltına alındı.

'SADECE KIZIM İÇİN ÜZGÜNÜM'
Tüyler ürperten cinayetin kahramanı Semra Özata, adliyeye götürülürken gazetecilerin, "Eşinizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?" sorusu üzerine kelepçeli ellerini havaya kaldırarak, "Çekin gardaşım çekin, hep erkekler mi öldürecek? Bir de karı öldürsün? O beni öldürecekti ben öldürdüm. Pişmanım, çocuğum için, kızım için pişmanım" dedi. Tellanur Ö. ise annesiyle birlikte adliyeye sevk edilirken kendisine yöneltilen sorulara cevap vermedi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.