HDP’ye evlat tokadı

Benim PKK’ya verecek evladım yok. HDP’li vekillerin çocukları Londra’da okurken benim çocuğumu dağa çıkarıp rant sağlıyorlar. HDP’ye sesleniyorum. Oğlumu geri getirsinler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2016 Güncelleme 25 Nisan 2016, 02:29
HDP’ye evlat tokadı

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da Burhanettin Yıldız Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Çakmak'tan (17) 2 gündür haber alamayan ailesi, çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak kaçırıldığını söyledi. Çocuğunu kaçırmasından şüphelendiği kişinin babasını aradığını söyleyen Nuri Çakmak "Oğlumu 20 yaşındaki bir genç kaçırdı. Babası 'İkisi de kırsala gitti' dedi" diye konuştu.

HDP BENİM OĞLUMU BIRAKSIN
Baba Çakmak, sözlerine şöyle devam etti: "Buradan HDP ve PKK'ya sesleniyorum; benim oğlumu bıraksınlar. Benim PKK'ya verecek oğlum yok. PKK'yı sevmedim, sevmeyeceğim. HDP ve PKK'ya söylüyorum. Yeter artık bu milletin daha verecek canı yok size! Bu milletin evlatlarını bazılarına peşkeş çekerek öldürtmesinler. Ben oğlumun kanının bazılarının refahı için akmasına müsaade etmem. Kendi kızını İngiltere'de okutan sözüm ona milletvekili, benim çocuğumu dağa gönderip oğlum üzerinden rant sağlayamaz..." Baba Nuri Çakmak son olarak "Benim çocuğumu Pazartesiye (bugün) kadar göndermezlerse HDP il binasının önünde 5 çocuğumla tepkimi göstereceğim. Ya oğlumu bana verecekler ya da hepimizi öldürecekler, bunun başka yolu yok" diye konuştu. 2 gündür oğlunun elbiselerini koklayarak gözyaşı döktüğünü dile getiren Anne Süreyya Çakmak da "Ben çocuğumun dağa çıkmasını istemiyorum. Ben çocuğumu büyütüp PKK'ya feda etmek istemiyorum. PKK'ya karşı durup, bu akan kanı durdursunlar" dedi.