Ecel sigorta!

İstanbul'da bir sigorta şirketinin genel merkezinde çalışan Murat Yapıcı, binanın terasına çıktı. Burada dengesini kaybeden talihsiz adam 12'nci kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2016 Güncelleme 16 Şubat 2016, 00:04

İÇİNDEKİLER

Akıl almaz ölüm, dün İstanbul Şişli'de bir sigorta şirketinde yaşandı. Sabah saatlerinde şirkete giden Teknik ve Hasar Hukuk Müşavirliği'nde uzman olan Murat Yapıcı (41), binanın terasına çıktı. Ancak terasta bir süre sonra dengesini kaybeden Yapıcı, 12'nci kattan aşağı düştü. Gürültüyü duyan güvenlik görevlileri binanın yan tarafına gittiklerinde gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler, Yapıcı'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan yakınları ise yıkıldı. Yapılan incelemelerin ardından Yapıcı'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

EVLİ BİR ÇOCUK BABASI
Murat Yapıcı'nın çalıştığı şirketten yapılan açıklamada ise, "Teknik ve Hukuk Müşavirliği'nde uzman olarak görev yapan Murat Yapıcı sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili adli soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. Polis, evli ve 1 çocuk babası olan Murat Yapıcı'nın ölüm nedenini araştırmaya başladı.