Uçmuş bunlar!

Singapur Hava Yolları'nın suit oda fiyatı dudak uçuklatıyor. 16 bin dolardan başlayan bu odalara Türk işadamları ve sanatçılar ilgi gösteriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2015 Güncelleme 01 Kasım 2015, 00:00
Uçmuş bunlar!

İÇİNDEKİLER

Singapur Hava Yolları'nın Airbus A380 uçaklarında hizmet verdiği balayı suitleri Türk yolcular tarafından büyük ilgi görüyor. 16 bin dolardan başlayan balayı suitini kullanan Türk yolcular arasında ünlü işadamları ve sanatçılar da yer alıyor. A380'lerde hizmet veren 8 tane tek, 2 tane de çift kişilik suit odaların iç dizaynı Fransız tasarımcı Jan Jack Russo, koltukları ise Ferrari'nin İtalyan tasarımcısının imzasını taşıyor. Balayı suitinde uçuş keyfini yaşamanın bedeli ise seyahat edilen mesafeye göre, 16 bin dolar ile 17 bin dolar arasında değişiyor. Başka bir deyişle balayı suiti bileti neredeyse sıfır otomobil fiyatına denk geliyor.

'HAKKINI VERİYORUZ'

Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Tw Tang, şöyle konuşuyor. "Balayı suitini dünyada ilk defa uyguladığımızda çok iyi geri dönüşler aldık. A380 tipi uçağımızdaki ilk uçuşlarda balayı suitine Türk yolculardan da yoğun talep vardı. Birçok işadamı ve ünlü balayı süitinde uçtu. Hatta bunların arasında çok ünlü işadamları ve sanatçılarda var. Biz verdiğimiz hizmetle ödenen paranın hakkını son kuruşuna kadar verdiğimize inanıyoruz." Tw Tang, Türk Hava Yolları (THY) ile çok güzel bir ortaklık anlaşmaları olduğunu, birlikte büyümeyi hedeflediklerini söyledi.