Son 5 metre

5 metre ilerideki evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2015 Güncelleme 20 Eylül 2015, 00:00
Son 5 metre

İÇİNDEKİLER

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde İbrahim A. idaresindeki hafif ticari kamyonet, evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Hasan Arslan'a çarptı. Karşı şeritte radar uygulaması yapan polis ekipleri, 112 Acil ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza yapan İbrahim A. ise şoka girdi. Yoldan geçen ve kuvözdeki bir bebeği hastaneye götüren ambulansa alınan İbrahim A., eşi ile birlikte olay yerine gelen başka bir ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

YENİ YOLDA HIZ ARTTI
Yaşamını yitiren Hasan Arslan'ın yolun yarısını geçtiği, evine ise sadece 5 metre kala kazaya kurban gittiği belirtildi. Mahalle sakinleri belediye ve Karayolları ekiplerine tepki gösterdi. Yeni yolun yapılmasından sonra kazaların arttığını ve önlem alınmadığını dile getiren mahalle sakinleri, belediyeye gittiklerinde Karayolları'na gönderdiğini, Karayolları'na gittiklerinde ise belediyeye gönderdiklerini söyledi. Mahalle sakinleri, daha önce de birçok kez ölümlü ve yaralamalı kazanın yaşandığı yolda araçların aşırı hız yaptığını ve bir an önce önlem alınması gerektiğini ifade etti. Kaza yerine 100 metre ileride üst geçidt olması dikkat çekti. Kaza ise yakında iki ayrı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.