Sen mutlu ol yeter

"Beş parasızsın" diye terk edilen koca, tekstil işine girdi. Zengin olup eski eşinin lösemi hastası oğlunu tedavi ettirdi. Sevgilisine kesilen para cezasını da ödedi. Ve ona "mutluluklar" diledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2015 Güncelleme 19 Haziran 2015, 00:00
Sen mutlu ol yeter

İÇİNDEKİLER

İzmirli Sedat K., çok sevdiği E.Ş ile 5 yıl önce nikah kıydı. Mutlu geçen ilk ayların ardından Sedat K'nın işsiz kaldı. Geçim sıkıntısı başladı. Parasızlık yüzünden E.Ş, boşanma kararı aldı. Ancak Sedat K'nın, "İş bulacağım" sözü üzerine vazgeçti.

İYİ PARA KAZANDI
Fakat bir süre sonra "Beş parasız adamdan koca olmaz" diyerek evden ayrıldı. Erkek arkadaşının yanına yerleşti. Eşinin başka bir erkeğe kaçtığını öğrenen adam, hemen tek celsede boşandı. Sedat K, arkadaşıyla tekstil ticaretine atıldı. İyi para kazanınca unutamadığı eski eşi E.Ş'yi bulmaya karar verdi. Ancak eski eşinin 15 aylık bir oğlu olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradı.

YOK BÖYLE İYİLİK
Ancak küçük çocuğun lösemi hastası olması, onu bir kez daha yıktı. 130 bin lira verip küçük çocuğu Kanada'da tedavi ettirdi. Fedakar kocanın insanlık dersi bununla da bitmedi. Eski eşinin imam nikahlı kocasına, ruhsatsız silah taşımak suçundan kesilen 6 bin lira para cezasını da ödeyip hapse girmesini önledi. Eski eşinin bu duygu dolu vefasından etkilenen E.Ş, geri dönmek istedi. Ancak, Sedat K., "Kocan ve çocuğunla mutlu ol, yuvana sahip çık" diyerek yeniden birleşmeyi reddetti.