Gönültaş Duman etti

Cemaat yazarı Nuh Gönültaş, Zaman gazetesini yerin dibine soktu. Dumanlı'nın yaptıklarına ses çıkarmayan Gülenciler'e ise 'Dilsiz şeytan' benzetmesi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2015 Güncelleme 27 Mart 2015, 00:59
Gönültaş Duman etti

İÇİNDEKİLER

Cemaat yazarı Nuh Gönültaş, Pensilvanya'dan yönetilen Gülen medyasının iç yüzünü ortaya koydu. Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş, Zaman'ın hazırladığı "Fotoğraflarla Medya Özgürlüğü 2014" kitabında kendisine yer verilmemesine sessiz kalmadı. Gönültaş, twitter hesabından bir yandan Zaman gazetesinin Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'yı eleştirdi, bir yandan da cemaatin gerçek yüzünü deşifre etti. Gülen medyasının ve Dumanlı'nın demokrasiden ve özgürlükten nasibini almadığına dikkat çekti.

'ÖZGÜR MEDYANIZI SEVEYİM'

2014'te 5 yıl önceki bir yazısından dolayı hakkında soruşturma açıldığını hatırlatan Gönültaş, Zaman gazetesi için "Bu arkadaşlar demokrasi ve özgürlük edebiyatı yapınca artık gülüyorum. Siz önce kendi medyanızı özgürleştirin, ondan sonra özgürlükten bahsedin. Özgür medyanızı sevsinler. Zaman gazetesi 5 milyon satsa ne yazar! Rahmetli Ufuk Güldemir, Zaman'ı yöneten adama 'Sen gazete yapmıyor kağıdı boyuyorsun' demişti. O günden bugüne bir şey değişmedi" dedi. Gönültaş, Dumanlı'nın yaptıklarına ses çıkarmayan Gülenciler'i ise "dilsiz şeytan" olarak suçladı. Cemaat yazarının bu çıkışına destek yağdı. Gözlerin çevrildiği Dumanlı ise "özgür medyasını" savunamadı!