Bahşiş terörü

Tinerci çocuklar, damadın verdiği bahşişi beğenmeyince gelin arabasını taşa tuttu. Gelin ve damadın içinde bulunduğu otomobil takla attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2014 Güncelleme 24 Haziran 2014, 00:38
Bahşiş terörü

İÇİNDEKİLER

İstanbul Şişli Taşkışla Caddesi'nde bir grup tinerci çocuk, yakındaki nikah dairesinden çıkan damat Hakan Aslaneli'nin kullandığı lüks cipi trafik ışıklarında durdurdu. Grup, aracın penceresine yaklaşıp ısrarla para istedi. Israra dayanamayan damat Aslaneli, içinde para olan birkaç zarf verip, düğünlerinin yapılacağı mekana doğru ayrılmak istedi. Ancak bu kez de grubun aldıkları parayı beğenmemesi gerilimi tırmandırdı. Zarfların hepsini isteyen grup, gelin arabasını taşladı. Taşlardan kaçmaya çalışan gelin arabası takla attı. Kazayı yara almadan atlatan çift ve arkadaşları araçtan kendi çabalarıyla çıktı. Mutlu günleri kabusa dönen çift olayın şokunu bir süre üzerinden atamazken, yakında bulunan bir otelde sakinleşmeye çalıştı.

KAZA SONRASI DÜĞÜN
Araç içinde bulunan çiftin arkadaşları gazeteci Deniz İyidoğan ise "Aracın önünü kestiler. Zarf vereceğimiz anda hepsini istediler. Bu sırada ellerindeki taşları gösterdiler. Atmaya çalıştılar. Kaçarken araç devrildi" dedi. Uzun süre otelde bekleyen gelin ile damat daha sonra gelen bir araca binerek düğünün yapılacağı mekana gitti. Büyük tehlike atlatan çift, kötü başlayan günlerinin sonunda dünya evine girdi.