Zehir hafiye!

Uyuşturucu satıcıları, günlerce araştırdı. Sonunda öğrencileri bağımlı hale getirmek için okulun karşısındaki sitede bir daireyi, "zehir evi" yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2013 Güncelleme 16 Ekim 2013, 00:00
Zehir hafiye!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beylikdüzü'nde, polis tesadüfen iki kişilik uyuşturucu çetesini çökertti. Büyükşehir sitesinin içindeki bir ilköğretim okulunda öğrencilerin uyuşturucu madde kullandığı ihbarını alan polis günlerce bölgeyi takibe aldı. Ekipler yaptıkları araştırmada öğrencilere ve çevredeki gençlere uyuşturucuyu türbanlı olduğu öğrenilen bir kadın ile sevgilisi tarafından satıldığını öğrendi.

POLİSTEN KAÇAMADILAR
Bu yönde araştırma yapan ekipler, bir aracın içinde oturan biri türbanlı iki kişiye kimlik sormak istedi. Polisi görünce aracını çalıştıran iki şüpheli, polis aracına da hasar vererek kaçmaya çalışırken yakalandı. İki sevgilinin gösterdiği adresin, öğrencilere uyuşturucu satılan okulun hemen yanındaki blok olduğu ortaya çıktı. Evde yapılan aramada ise 42 paket bonzai, 82 adet extacy, cinsel gücü arttıran madde ile bonzai yapımında kullanılan Y. ismi verilen bitki ele geçirildi. Kiralık dairede, çok sayıda sim kart ve cep telefonu da bulundu. T.A.'nın uyuşturucu madde satmak, bulundurmak ve hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi. İfadelerinin ardından önceki gün Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen iki sevgili tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Deniz DERİN