Öldüren içki

Meyhanede eğlenip sokakta kalp krizi geçiren Burçin Tuncer'in ölümünde sahte içki şüphesi var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2013 Güncelleme 21 Eylül 2013, 02:04
Öldüren içki

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta sokak arasında bir meyhanede arkadaşları ile eğlenen İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Özgürlük ve Cosmopolitik dergileri yazarlarından 35 yaşındaki Burçin Tuncer, dün akşam saat 00.30 sıralarında Dikilitaş Yeşilçimen Sokak üzerinde yere yığıldı.

MEYHANEDEN NUMUNE ALINDI
Olay yerine çağrılan ambulansla Fulya Acıbarem Hastanesi'ne kaldırılan Burçin Tuncer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Meyhanede içki içtikten sonra sokakta yaşamını yitiren Burçin Tuncer'in, yaşamını sürdürdüğü Hollanda'dan Gezi Parkı direnişine katılmak için Haziran ayında İstanbul'a geldiği belirtildi. Genç yazarın can verdiği akşam ise meyhanede bir grup eski dostuyla buluştuğu öğrenildi. Meyhanede içki içtikten sonra sokakta aniden düşüp kalp krizi geçiren Tuncer'in sahte içkiden ölüp ölmediğini belirlemek ve ölüm sebebini tespit etmek amacıyla polis meyhanede içilen içki numunelerini aldı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne tahlil için gönderdi.

ŞİŞEDEKİ DERİN ŞÜPHE
Burçin Tuncer'in cenazesi memleketi İzmir'e gönderildi. Burada yapılan cenaza töreninden sonra genç yazar Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Burçin Tuncer'in ailesi ve arkadaşları zamansız ve ani ayrılığın acısını gözyaşlarıyla yaşadı.

MUSTAFA KAYA