Yuvam yıkıldı!

81'lik işdamı Gülman, eşini 22'lik kızla aldattı. Aşkını telefonuna 'Borsa' diye kaydetti. Yuva yıkanın ise 'Yuvam Apartmanı'nda oturduğu ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2013 Güncelleme 25 Temmuz 2013, 00:26
Yuvam yıkıldı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en zengin işadamlarından Kemal Gülman'ın (81), eşi Feryal Gülman'ı (49) 22'lik bir genç kızla aldatması, sosyeteyi sarstı. Çapkın işadamının, cep telefonuna sevgilisini "İst Borsa" diye kaydettiği ortaya çıktı. Yuva yıkan kadının ise "Yuvam" adlı apartmanda oturması dikkat çekti. Cemiyet hayatının parmakla gösterilen hanımlarından Feryal Gülman, eşinin ihanetini öğrendi ve 200 milyon liralık boşanma davası açtı. İhanetin perde arkası ise filmleri aratmadı. Her şey Kemal Gülman'ın Almanya'ya gidip, 'değişmesiyle' start aldı. İşadamı burada vücudundaki yağları aldırdı, kanını temizletti ve cinsel güç tedavisi gördü. İstanbul'a döndüğünde ise 21 yıllık eşini "Hazım ilacı içiyorum" diye kandırıp, cinsel güç hapları içti. Yaşlı işadamı, her fırsatta Ulus'taki özel bir hastaneye gitmeye başlayınca eşi şüphelendi. Araştırma yapan Feryal Gülman, 2 ay önce eşinin hastanenin resepsiyonunda çalışan 22 yaşındaki Tuluğ Bolverdi ile birlikte olduğunu öğrendi. Bayan Gülman, kocasının sevgilisini telefonuna "İst Borsa Yalut" diye kaydettiğini gördü ve SMS'lerine şahit oldu.

OTELDE KALIYORLAR
Gururu incilen Feryal Gülman, eşinin oğlu Lemi Gülman'ın geçen Pazar yapılan düğününe kadar sabretti. Düğünün ardından ise boşanma davası açtı. Gözler ise ikinci kadına çevrildi. Zengin işadamı ile ilişkisi başlayınca hastanedeki işinden ayrılan Tuluğ Bolverdi, ilişki iddialarını reddetti. Kemal Gülman'ın, sevgilisinin yaşadığı Nişantaşı'ndaki "Yuvam" adlı apartmana sık sık gittiği öğrenildi. Bebek'te 17 yaşındaki oğlu ve eşiyle yaşadığı köşkten ayrılan Kemal Bey, sevgilisiyle birlikte Sheraton Otel'e yerleşti.

İKİNCİ KADINA DAVA AÇACAK
İhanete uğrayan Feryal Gülman, "Eşim diş ağrısı için özel bir hastaneye gitmişti. Burada resepsiyonist Tuluğ Bolverdi ile tanışmış. Kemal ile yasak ilişkisi başlayınca hastaneden ayrılmış" dedi. Feryal Hanım, Bolverdi'ye dava açacağını da sözlerine ekledi.

'EŞİM YAŞLI GELİYOR'
Almanya'da cinsel güç arttırıcı tedavi gören Kemal Gülman'ın, bir süredir arkadaşlarına kendisini 30 yaşında gibi hissettiğini söylediği öğrenildi. İşadamının, kendisinden 32 yaş genç olan karısı Feryal Gülman hakkında "Eşim bana yaşlı gelmeye başladı" dediği öne sürüldü.

OĞLU 3.5 MİLYON TL ÖDEDİ
Kemal Gülman'ın ilk evliliğinden olan oğlu Lemi Gülman, eşi Reyhan Gülman'dan 2007'de ayrılmıştı. Boşanma davası sürerken, Gülman'ın spiker Ece Özbek'le aşk yaşadı. Mahkeme, Gülman'ı 3.5 milyon lira tazminata mahkum etti. Boşanma kararının ardından Gülman ve Ece Özbek evlendi.

* Kemal Gülman ile yasak aşk yaşayan Tuluğ Bolverdi, Nişantaşı'nda "Yuvam" adlı apartmanın 4. katında yaşıyor. Bolverdi'nin asgari ücretle çalıştığı hastanedeki işinden istifa ettiği ve tüm zamanını zengin işadamıyla geçirdiği iddia ediliyor.

* Kemal Gülman'ın telefonuna Tuluğ Bolverdi'yi "İst Borsa Yalut" diye kaydettiğini gören Feryal Hanım'ın, yasak aşk mesajlarını boşanma dilekçesinde delil olarak gösterdi.