T'aciz adaleti

Siirt ve Ağrı'nın ardından bir dehşet haberi de Balıkesir'den geldi. 3 sapığın, özürlü kıza 44 gün boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Ama hepsi peş peşe serbest bırakıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2013 Güncelleme 18 Temmuz 2013, 01:25
T’aciz adaleti

İÇİNDEKİLER

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk beldesinde zihinsel engelli olan 16 yaşındaki G.H., 44 gün boyunca dehşet yaşadı. Babası ile dışarıya çıkan 16 yaşındaki G.H., birden ortadan kayboldu. Tüm aramalara rağmen bulunamayan kız, iddiaya göre 20 gün önce babasını arayıp İzmir'de bir kadınla birlikte yaşadığını, burada mutlu olduğunu ve artık kendisini aramamasını istedi.

EVE KAPATILDI
Şüphelenen baba İbrahim H., görüşmeyi jandarmaya bildirdi. Harekete geçen ekipler, zihinsel engelli G.H.'nin ilçeye bağlı Narlı Köyü yakınlarında bir evde alıkonulduğunu belirledi. Eve yapılan baskında 44 gündür alıkonulan G.H., kurtarıldı. Evde bulunan T.S., A.Y. ve Ö.Y. de yakalanarak gözaltına alındı.

3'Ü DE SERBEST
G.H.'ye yapılan muayenede tecavüz bulgusuna rastlandı. Suçlamaları kabul etmeyen 3 zanlı, nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Annesi olmayan G.H., Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

TECAVÜZE TEPKİ
Siirt'te M.A. (17) ile S.A. (13) adlı kızları taciz eden Abdullatif Ç., protesto edildi. Siirt BDP teşkilatı önünde toplanan kalabalık, Güres Caddesi'nden Kızılay binasına doğru yürüdü. Taciz ve tecavüzlerin son bulmasını istedi.