Aşk-ı Memnu cinayeti

Kendisini aldattığını düşündüğü karısı ile öz yeğenini ve onlara yardım ettiğini düşündüğü kişiyi kurşuna dizdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2013 Güncelleme 06 Haziran 2013, 02:15
Aşk-ı Memnu cinayeti

İÇİNDEKİLER

Romanı yazıldı, dizileri çekildi ve reyting rekorları kırdı. Ama hiçbirisi bu kadar can alıcı olmadı. Aşk-ı Memnu'nun en sonunda cinayeti de işlendi. Bir kişi, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi ile öz yeğenini ve onlara yardım ettiğini düşündüğü kişiyi silahla öldürdü. Iğdır'daki korkunç olay dün öğle saatlerinde meydana geldi.

AYNI OTOMOBİLDE GÖRDÜ
Iğdır'da yaşayan ve temizlik şirketi sahibi olan Ahmet Dugar (45), 39 yaşındaki eşi Fatma Dugar'ın bir süredir kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Eşini takip eden Ahmet Dugar, iddialara göre eşini, kendi yeğeni olan Yakup Tağa (24) ile aynı otomobilde gördü. Otomobili durduran Dugar, eşini ve ablasının oğlu olan Yakup Tağa'yı aşağı indirip ikisine de kurşun yağdırdı. 4 çocuk annesi Fatma Tugar ile Yakup Tağa olay yerinde hayatını kaybetti.

YARDIM EDENİ DE VURDU
Ahmet Dugar, daha sonra onlara yardım ettiğini düşündüğü 24 yaşındaki Adem Keser'in işyerine gitti. Burada da Keser'i öldüren Dugar, daha sonra polise giderek teslim oldu. Dugar'ın, eşini ve diğer iki kişiyi namusunu temizlemek için vurduğunu söylediği öğrenildi.

BU DİZİ ŞÖHRET ETTİ
Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi reyting rekorları kırmıştı.

Özkan AYDIN