Havlaması yetti

Vahşi olarak tanınan Pitbull'un bu sefer havlaması bile cinayet sebebi oldu. Alkollü 3 kişi sevmeye kalkıştıkları köpek havlayınca tekme attı. Çıkan tartışmada Pitbull'un sahibi öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2013 Güncelleme 26 Ocak 2013, 00:00
Havlaması yetti

İÇİNDEKİLER

Pitbull cinsi köpeklerin vukaatları bitmiyor. Çoğu zaman çevreye verdikleri zararla tanınan Pitbull, bu kez kendi sahibinin hayatına mal oldu. Acı olay, ifadelere göre şöyle meydana geldi: İstanbul'da 26 yaşındaki Mehmet Nesim Girasun, 17 Ocak günü evine misafir olarak gelen arkadaşını saat 23.30 sıralarında yolcu etmek için evinden ayrıldı.

SEVMEYE ÇALIŞTI
Dolaştırmak amacıyla Pitbull cinsi köpeğini de yanına alan Girasun, tramvay yolunda bulunan parkta arkadaşı ile kısa süreliğine oturdu. Yarım saat sonra tekrar yola koyulan ikili, bir gece kulübünden çıktıkları tespit edilen 27 yaşındaki Yavuz Kurhan ve arkadaşları ile Fetihkapı Tramvay Durağı önünde karşılaştı. Alkollü olan Kurhan ve arkadaşları, ilk olarak Girasun'un köpeğini sevmeye başladı. Bu sırada Girasun ile kısa süreliğine muhabbet de ettiler. Köpeğin aniden havlamaya başlaması üzerine köpeğe tekme ile vuran Kurhan ile Girasun arasında çıkan tartışma, küfürleşmeye dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Kurhan, sustalı bıçağı çekerek Girasun'u göğsünden iki defa bıçaklayarak ağır yaraladı. Çapa Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Girasun hastanede öldü. Katil Kurhan olaydan 8 gün sonra Gaziosmanpaşa'da saklandığı evde yakalandı.

Emir SOMER