Hayat benim!

Eski eşi ve sevgilisi arasında mekik dokuyan Süleyman Kosif son noktayı koydu: Ben bekar biriyim, istediğimle istediğim zaman görüşürüm. Buna kimse karışamaz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2012 Güncelleme 25 Ekim 2012, 00:09
Hayat benim!

İÇİNDEKİLER

Kosifler Otomotiv'in ortaklarından olan ünlü işadamı Süleyman Kosif, önceki gün TAKVİM'de çıkan "2 kadın 1 adam" başlıklı haberden sonra gazetemize konuştu. Eşi Füsun Kosif'i iki kez boşayıp Zeliha Şener'e giden ünlü iş adamının bu kez genç sevgilisi ile evleneceği konuşuluyordu. TAKVİM'i arayan Süleyman Kosif, baş döndüren bu aşk üçgenine açıklık getirdi.

İSTEDİĞİM KİŞİYLE ÇIKARIM
Ünlü işadamı Kosif, "Ben şuan Los Angeles'tayım. TAKVİM'de çıkan haber üzerine arama gereği duydum. Ben bekar biriyim. Ancak çocuklarımın annesi olan eski eşim Füsun hanımla her zaman görüşüyorum. Benim oturduğum ev ayrı, eski eşimin oturduğu ev ayrı. Ayrıca Zeliha hanımla da görüşüyorum. Çünkü benim onunla 5 yıllık bir birlikteliğim var. Cumartesi günü Zeliha hanımla birlikteydik hatta fotoğrafta çektiler. Ben yarın öbür gün başka biriyle de görüşürüm. Buna kimse karışamaz" dedi. Öte yandan Füsun hanımın İstanbul'da olduğu ve bayramı çocukları ile birlikte geçireceği öğrenildi.



MEVLÜT YÜKSEL