Bakan Çelik'in 'Süper Lig' hayali

Şanlıurfalılar, üst düzey katılımın olduğu gecede bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği geceye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in sözleri damgasını vurdu.

Giriş Tarihi 26 Mart 2012, 00:00 Güncelleme 26 Mart 2012, 14:13
Bakan Çelik’in ’Süper Lig’ hayali

İÇİNDEKİLER

Aynı zamanda Şanlıurfa milletvekili de olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik "Şanlıurfaspor'u Bank Asya'da değil Süper Lig'de göreceğiz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Merkezi İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Viranşehirliler Derneği'nin organize ettiği geceye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Mehmet Akyürek, Emin Önen, Yahya Akman, Halil Özcan, Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Sağlık Bakanlığı İletişim Koordinatörü Osman Güzelgöz, Şanlıurfa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

FARUK ÇELİK'İN SÜPER LİG HAYALİ

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç "2. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'umuzu artık bir üst ligde görmek istiyoruz. Bunun için ne gerekirse burada sayın Bakan'ımız ve milletvekilerimiz ile yapacağız. Şanlıurfaspor'u Bank Asya'da görmek istiyoruz" dedi.

Vali Güvenç'in bu sözlerine itiraz eden Bakan Çelik, valimiz Urfasporu Bank Asya'da görmek istiyor, ben buna 'hayır' diyorum, Şanlıurfaspor'u Bank Asya'da değil Süper Lig'de göreceğiz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız, dedi.

13 Haziran 2011 tarihinden sonra vatandaşlarımıza verdiğimiz 400 projeyi hayata geçirdiğini dile getiren Çelik, şunları söyledi: "Şanlıurfa'da seçim çalışmalarına başladığımız dönemden beri gitmediğimiz köy ve ilçe kalmadı. Şanlıurfa için verdiğimiz tüm sözleri tutuyoruz. 13 Haziran 2011 tarihinden sonra vatandaşlarımıza verdiğimiz 400 projeyi hayata geçiyoruz. Seçimin hemen ardından Topçu Meydanı projemizi başlattık. 11 Nisan 2011 tarihinde de Abide Kavşağı projemiz için ilk kazmayı vuracağız. Söz verdiğimiz 400 proje içerisinde bulunan 1700 yataklı şehir hastanesi içinde gerekli çalışmaları başlattık. Yer teminini gerçekleştirdik ve inşaatına çok kısa sürede başlayacağız."

ÖMER SÜT-Takvim.com.tr