Mü'badele!

İnsanları kandırıp cinsel ilişkiye giren sapıktan sadece 3 kişi şikayetçi oldu Savunmalar ise içler acısıydı: Badelenince ağrılarımız geçiyordu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Eylül 2011 Güncelleme 21 Eylül 2011, 00:00
Mü’badele!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da kendisini manevi güçleri olan bir kişi olarak tanıtan ve kapısını çalanları kandırıp cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan Uğur Korunmaz (47), ilk kez hakim karşısına çıktı. "Nitelikli cinsel saldırı" ve "Tarikat kurmak" suçlarından toplam 341 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle yargılanan Korunmaz, kendini savundu.

'BUNLAR NORMAL'
"Oral seksi" kendi aralarında "badelemek" adıyla kullandıklarını söyleyen Korunmaz, "Müştekileri badeleyip, onlarla ilişkiye girdiğim doğru" dedi. Duruşmaya müşteki olarak katılan 17 kişiden sadece 3'ü sanıktan şikayetçi oldu. Şikayetçi olan B.Ş, "Eşimin ısrarıyla gittim. Bana bir su içirip sır odasında ilişkiye girdi" dedi. B.Ş'nin eşi A.Ş. de, "Daha iyi bir insan olmam için badelenmem gerektiğini söyledi. Benimle de eşimle de ilişkiye girdi, şikayetçiyiz" diye konuştu. N.A. da, "İlişkiye girmedik ama ben de badelendim" ifadesini kullandı. Duruşmaya katılan ancak sanıktan şikayetçi olmayan diğer kişilerin açıklamaları ise içler acısıydı. Bu kişilerden Ç.Ç, "Korunmaz sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. Kendi isteğimle badelendim. Defalarca badelendikten sonra yine kendi isteğimle cinsel ilişkiye girdim. Bana göre bunlar normal yaşanması gereken şeyler" dedi.

'İYİLEŞTİM'
M.Y. ise "Bade canlılık veriyordu. Aksi halde insan halsizleşiyordu" diye konuştu. Esnaf olduğunu söyleyen M.Y. de, "Dışarıda biri bana gelip böyle bir istekte bulunsa onun kafasını gözünü kırardım. Ama bizim bunları yapmamızın amacı çok farklı" yorumunda bulundu. Müştekilerden A.R.Ç. "Benim ayaklarımda uyuşma vardı, badelenince geçti" derken M.S. ise "Sol yanım felçti. İlk badeyi aldıktan sonra felç ve ağrılarım geçti" ifadelerini kullandı.

'İÇİMİZ AÇILDI'
Derman arayanları kandırıp ilişkiye giren Korunmaz yaşanan rezaleti, "Bunlar kendiliğinden gelişen olaylar" diye tanımladı. Sanıktan şikayetçi olmayan 14 kişi ise "Badelendikten sonra içimiz açıldı" dedi.


Tuna ÇAM - Ömer KOŞUKAVAK