Çifte cinayet

Ormandaki alkol alemine kan karıştı. Cinayette teşesbbüs etmekten aranan adam, yanındaki emekli polisin silahını alarak içki içtiği 2 kişiyi kafalarından vurarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2011 Güncelleme 18 Eylül 2011, 00:00
Çifte cinayet

İÇİNDEKİLER

Antalya'da cinayete teşebbüsten aranan Necmi Güner (23) içki masasında tartıştığı 54 yaşındaki Nazmi Karabulut ile 23 yaşındaki Gökhan Demirkıran'ı başlarından vurarak öldürdü. Olay, önceki gece 23:00 sularında Kepez ilçesi Santral Mahallesi'nde ormanlık alanda meydana geldi. Emlakçı Nazmi Karabulut ile 24 yaşındaki Gökhan Demirkıran gittikleri ormanlık alanda alkol almaya başladı. Kısa süre sonra otomobille yanlarına Nemci Güner, emekli polis memuru Hüseyin T. geldi. İki gurup arasında kısa süre sonra alacak verecek sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Güner, yanındaki emekli polis Hüseyin T.'nin silahını alıp, Karabulut ile Demirkıran'ı başlarından vurarak öldürdü. Olayın ardından taksiye binen Güner ile arkadaşı Hüseyin T. hızla uzaklaştı. Silah seslerini duyulması üzerine yakındaki evlerde oturanlar polise bildirdi.

HEMEN YAKALANDI
Polis kısa süre sonra Necmi Güner ile Hüseyin T.'yi yakaladı. Sahte kimlik kullandığı belirlenen Necmi Güner'in cinayete teşebbüsten arandığı ortaya çıktı. Güner ifadesinde, "İçki içiyorduk. Aramızda küfürleşme oldu. Ben de yanımda bulunan emekli polisin silahını alarak ateş ettim"dedi. Emlakçılık yapan Nazmi Karabulut ve Gökhan Demirkıran'ın yakınları morga koştu. Eşinin cinayete kurban gittiğini öğrenen eczacı Nur Karabulut ile oğlu sinir krizleri geçirdi.



Erdoğan ÖZTÜRK