Panik depresif

15 yaşındaki Nebahat'la evlenemeyince baba-kızı gözünü bile kırpmadan vuran Burhan Demirel, "Bir an paniğe kapıldım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2011 Güncelleme 09 Mayıs 2011, 00:00
Panik depresif

İÇİNDEKİLER

Elazığ'da, 30 yaşındaki platonik aşığı Burhan Demirel tarafından tüfekle vurulan 15 yaşındaki lise öğrencisi Nebahat ve babasının ölüm acısı, anne Fatmagül Karakaya'yı yıktı. 2 Mayıs'ta doğan kızını anneler gününde toprağa veren Karakaya, "Kızım, yavrum gitti. Kocam, evimin direği gitti" diye feryat etti. Polise teslim olduktan sonra tutuklanan zanlı ise, "Nebahat'i kaçırmak için eve gitmiştim. Onları karşımda görünce panikle ateş açtım" diye kendisini savundu.

KORKUYA KAPILMIŞ!
Kovancılar ilçesinde, lise 1. sınıf öğrencisi Nebahat Karakaya ile babası Cemal Karakaya'yı öldüren Demirel (30), saklandığı Bağagülü köyünde teslim oldu. Nebahat'le evlenmek istediğini söyleyen Demirel, herşeyi itiraf etti: "Kızları ile evlenmek istiyordum. Ancak aile karşı çıktı, vermediler. Kızı kaçırmak istedim. Olay günü de kızı kaçırmak için oradaydım. Babası karşıma çıktı, o anda panik oldum. Babasını vurdum. Ardından Nebahat ve annesini karşımda görünce, ona da ateş ettim. Panik halinde oradan kaçarak köyüme gittim."

DEVLET KORUYAMADI
Tehditler üzerine Nebahat'in ailesi polise şikayette bulunmuş, ancak saplantılı genç ifade verip serbest kalmıştı. Savcılığın koruma kararı da işe yaramayınca Nebahat, geçen hafta okuldan kaydını sildirmişti.

Erkan KÖSE