Komik'aze

Öğretmen, palyaçoya gülen öğrencisini adeta üzerine uçarak yumrukladı. Burnu kırılınca da 'Nasıl oldu anlamadım' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2011 Güncelleme 01 Nisan 2011, 10:58
Komik’aze

İÇİNDEKİLER

İstanbul Maltepe'de altıncı sınıf öğrencisi F.İ, tiyatro gösterisinde palyaçoya kahkahalarla gülünce neye uğradığını şaşırdı. Yerinden fırlayıp uçarcasına üzerine atlayan öğretmenin yumruğu ile burnu kırılan çocuk, kanlar içinde kaldı. Talihsiz olay Gülensu İlköğretim Okulu'nda pazartesi günü meydana geldi. Sabah saatlerinde okula gelen tiyatro grubunun sınıfta bulunduğu sırada F.İ, iddiaya göre palyaçoya fazla gülünce, 35 yaşındaki Fen ve Teknoloji dersi öğretmeni E.Ö. yumruğu patlattı.

BURUN KEMİĞİ KIRILDI
Kanlar içinde kalan çocuk Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burnunda çatlak tespit edilen çocuğa 4 gün rapor verildi. Aile olayın ardından polise şikayette bulundu.

NASIL YAPAR?
Geceyi hastanede geçirdiğini anlatan baba Gıyasettin İ, okul yönetiminin ilgisizliğinden şikayet ederek, "50 metre uzaklıktaki sağlık ocağına bile götürmemişler. Ben alıp hastaneye götürdüm. Bunlar nasıl öğretmen? Eşim çocuğun halini görünce fenalaştı. Bir öğretmen bunu nasıl yapar" diye sordu.

BEN DE ANLAMADIM
Gözaltına alınan öğretmen E.Ö, öğrencisini dövmediğini söyledi. "Aniden başını eğdiği için arkadaşının eline çarptı. Nasıl olduğunu ben de anlamadım" diye ifade verdi. Öğretmen, serbest bırakıldı. Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, "Arkadaşın ailevi problemi varmış, o yüzden biraz agresif davranmış" derken Kaymakam Ahmet Okur da soruşturma açıldığını bildirdi.