Bahtsızlar

Biri 13, diğeri 5 aylık olan iki kardeşi montlarına isimlerini yazıp sokağa terk ettiler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2011 Güncelleme 15 Mart 2011, 11:59
Bahtsızlar

İÇİNDEKİLER

Sivas'ta iki çocuk, gece yarısı karanlık bir sokakta terk edilmiş olarak bulundu. Çocukların montlarına 'Hasret' ve 'Fikret' diye isimlerinin yazıldığı anlaşıldı. Gece yarısı işten dönen bir vatandaş, ara sokakta iki çocuk olduğunu fark etti. Karanlıkta ağlamadan bekleyen çocukların yalnız olduğunu anlayan vatandaş, 155 Polis İmdat'ı aradı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Üzerlerindeki montlarıyla sıkı sıkıya sarılan ve kardeş oldukları tahmin edilen 2 çocuğun yanlarında başka hiçbir şey bulunmadı. Sokaktaki evlerden bilgi alan polis, çocukları tanıyan kimseye ulaşamayınca 2 talihsiz yavru hastaneye kaldırıldı. Muayene edilen çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

HASRET VE FİKRET
Sokağa terk edildikleri tahmin edilen 2 çocuktan kızın 13, erkeğin ise 5 aylık olduğu tahmin edilirken, üzerlerindeki montlara da isimlerinin yazıldığı anlaşıldı. Kız çocuğunun montuna 'Hasret', erkek bebeğin montunda ise 'Fikret' ve 'Fiko' yazdığı görüldü. Çocukların, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.