Karımın güzel bacaklarını çekmesinler

Manisalı hayırsever işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu, bir hafta önce gizlice evlendiği 30 yaş küçük eşiyle katıldığı törende gazetecilere böyle tepki gösterdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2010 Güncelleme 19 Ekim 2010, 10:31
Karımın güzel bacaklarını çekmesinler

İÇİNDEKİLER

Ege bölgesinde yaptığı milyonluk bağışlarla adını duyuran Kulalı işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu'na Kızılay'ın altın onur madalyası verildi. Manisa'daki törene bir hafta önce gizlice nikah kıydığı 35 yaşındaki eşi Hale Şahin Keleşoğlu ile katılan işadamı, salonda görev yapan gazetecilere sert tepki gösterdi. 65 yaşındaki Keleşoğlu, "Eşim bana törende gazeteciler tarafından kendisinin güzel bacaklarının çekildiğini söyledi. Bu törende de alttan değil üsten çeksinler" dedi.

'YENGEMİZ BİZİM BACIMIZ '
Keleşoğlu'nun sözleriyle salonda yaşanan gerilimi Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi giderdi. "Bizim toplantılarımızda her zaman ciddiyet vardır. Bu ciddiyeti koruruz. Yengemiz de bacımız gibidir. Eğer öyle bir şey olursa zaten biz müdahale ederiz" diyerek durumu düzeltti. Daha sonra kürsüye çıkan işadamı Keleşoğlu, Manisa- İzmir Karayolu üzerinde yapımı devam eden Kan Merkezi için 500 bin TL bağışlamaktan vazgeçtiğini söyledi. "Binanın tamamını yaptıracağım. Toplam 1.5 milyon TL'ye mal olacak. Her para hayıra nasip olmuyor. İnşallah bu servetin tamamı kefen param ve eşimin hakkı hariç hayra nasip olacak" diye konuştu.