Ne Amrabat, ne Shaqiri... Yaşasın yeni prens!

Fatih Terim, maliyeti düşük olduğu için Bosnalı'ya olumlu bakıyor. Bonservisi 2.5 milyon euro olan Stilic, orta alanda tam bir joker.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2012, 00:00 Güncelleme 03 Ocak 2012, 09:24
Ne Amrabat, ne Shaqiri... Yaşasın yeni prens!

İÇİNDEKİLER

Sol kanada oyuncu arayışını sürdüren Galatasaray, Amrabat'ı Kayserispor'un vermemesi, Xerdan Shaqiri'nin de pahalı gelmesi üzerine sürpriz bir ismi gündemine aldı. Ara transferde yüksek maliyetli transferden kaçınan sarı-kırmızılıların, Polonya'nın Lech Poznan takımında forma giyen Semir Stilic'le temasta olduğu öğrenildi. 24 yaşında olan ve sözleşmesi sezonunda biten Bosnalı yıldızın bonservis bedeli sadece 2.5 milyon euro.

17 MAÇTA 7 ASİST

Teknik direktör Fatih Terim'in, orta sahada kanatlar dahil her bölgede oynayabilmesi nedeniyle Stilic'in transferine olumlu baktığı belirtiliyor. Transferin biran önce tamamlanmasını isteyen Terim'in, Stilic konusunda yönetimden haber beklediği dile getirildi. Polonya Ligi'nde bu sezon 17 maçta forma giyen Stilic, 1 gol atarken yaptığı 7 asistle dikkat çekti. Bosna Milli Takımı'nda 5 kez görev alan Stilic'le sezon başında Trabzonspor da ilgilenmişti.