Kamer'den seçim harekatı

Mayıs'ta Fenerbahçe başkanlığına aday olacak olan Cihan Kamer, yönetim listesini oluşturdu bile. Sportif direktör olarak İtalyan Lippi ile anlaştı. Real'den Diarra ve Hamit için bu iki yıldızın menajeriyle el sıkıştı... Cihan Kamer’in adaylığına Aziz Yıldırım da yeşil ışık yaktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2012 Güncelleme 07 Mart 2012, 10:46
Kamer’den seçim harekatı

İÇİNDEKİLER

3 Temmuz tarihinde başlayan şike soruşturması nedeniyle 8 aydan bu yana tutuklu bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ailesinden gelen baskı nedeniyle yeniden aday olmayacağı ve Sarı-Lacivertli kulüpte ismi öne çıkan Cihan Kamer'in başkanlık için ciddi hazırlıklar yaptığı öğrenildi. Mayıs ayında yapılacak kongrede başkanlık için halen şu anki yönetim kurulunda asbaşkanlık görevini yürüten Kamer'in ismi öne çıkıyordu. Hak mahrumiyeti cezası alması durumunda seçime katılmasının önünde engel de oluşan başkan Aziz Yıldırım'ın da mevcut yönetimden Kamer'in adaylığına sıcak baktığı ifade ediliyor.

ESKİ YÖNETİMDEN 2 KİŞİ VAR
Kongreye tek aday olarak gireceği iddia edilen Cihan Kamer'in yönetim kuruluna eski yönetimden sadece Ünal Uzun ve Serhat Cecen'i listesine aldığı öğrenilirken, Fenerbahçeli olduğu bilinen ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın da yeni yönetimde yer alacağı iddia edildi. Cihan Kamer'in gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladığı, sportif direktor olarak ünlü İtalyan hoca Marcello Lippi'ye teklifte bulunulduğu ve ilk gorüşmelerin olumlu geçtiği kaydedildi. Kamer'in Lippi ile her konuda anlaştığı belirtilirken, İtalyan hocanın şartının Fenerbahce'nin ceza almaması olduğu da öğrenildi.

LASSANA DIARRA VE HAMİT'İ İSTİYOR...
Cihan Kamer'in transfer için de kolları sıvadığı ve Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Hamit Altıntop ile Lassana Diarra'ya teklif götürdüğü de bildirildi. Bu transferler icin ilk görüşmenin futbolcuların menajeri Marco Kırdemir ile yapıldığı Diarra icin olumlu yanıt alındığı belirtildi. Fakat Hamit'in Fatih Terim'e söz verdiği buna rağmen Kamer'in ekibinin önümüzdeki hafta İspanya'ya giderek her iki futbolcu ile de yüz yüze konuşacakları bildirildi. Taraftarların da bu isimlere oldukça sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

REAL'DE MUTLU DEĞİL!
Sezon başında olay transferle Bayern Münih'ten Real Madrid'e transfer olan Hamit Altıntop, İspanyol ekibinde sadece 4 maçta forma giyebildi. Sezona sakat giren Hamit, Mourinho'dan beklediği şansı bulamadı.