Avea'ya Kanarya dopingi

Fenerbahçeli taraftarların kullandığı Fenercell 2 milyon aboneye koşuyor; Türk sporu kazanıyor. Avea'nın 5 yıllık spor yatırımı 135.4 milyon doları buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2014 Güncelleme 28 Ekim 2014, 00:00
Avea’ya Kanarya dopingi

İÇİNDEKİLER

2009 yılında başlatılan Avea ile Fenerbahçe Kulübü'nün GSM markası Fenercell işbirliğinde devam kararı alındı. Avea CEO'su Erkan Akdemir ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin'in imzaladığı yeni anlaşmayla, sözleşme 5 yıl daha uzatıldı. Avea, 2009'da uygulamaya koyduğu taraftar hatları ile Türk sporuna 135.4 milyon dolarlık yatırım yaptı.

YÜZDE 100 ARTACAK

Fenercell
abone sayısının yaklaşık 1 milyon olduğu öğrenilirken; Avea CEO'su Erkan Akdemir de, yeni dönemde daha iddialı koşacaklarını vurgulayarak, "Fenercell ile hem taraftar, hem kulüp hem de Avea kazandı. Avea ve Fenercell işbirliğinde ikinci 5 yılda yeni hedef abone sayısını 2'ye katlamak" dedi. Geçen yıl İstanbul Bağdat Caddesi'nde Avea&Fenercell Mağazası açtıklarını hatırlatan Akdemir, kısa vadede bir mağaza daha açmayı planladıklarını kaydetti. Fenerbahçe Asbaşkanı Turhan Şahin ise "Fenerbahçe'nin şampiyonluklarında Avea'nın ve Avea'yla birlikte hayata geçirdiğimiz Fenercell'in katkısı büyük" diye konuştu.