Ucuzluk yarışı

Pek çok sektörde indirim rüzgarı esiyor. Mağazaların vitrinlerini yüzde 70'e varan indirim yazıları süslüyor. Avrupa'ya uçak bileti, 200 liraya varan hediye çeki veren firmalar da var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2014 Güncelleme 10 Mart 2014, 01:23
Ucuzluk yarışı

İÇİNDEKİLER

Markalar, indirim yarışına başladı. Giyimden kozmetiğe, ayakkabıdan mutfak eşyalarına kadar birçok sektörden marka indirim düğmesine bastı. Yüzde 70'e varan indirimlerin yanı sıra, kimi firmalar hediye uçak bileti, kimi puan, kimi hediye çeki veriyor. Ellerindeki ürünleri bitirip yeni sezonu açmak isteyen firmaların indirim yarışı tüketiciye yarıyor. Tüketiciler, bu sayede hem şimdi kullanacağı hem de önümüzdeki kışa hazırlık yapacağı ürünlere uygun fiyatlarla ulaşıyor. Son günlerde havaların soğuması, kışlık ürünlere talebi artırdı. İşte bazı
markaların kampanyaları:

FIRSAT AYAĞA KADAR GELDİ
AROW:
Tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim uyguluyor.
TERGAN: Kış sezonu bot ve çizme modellerinde net yüzde 70 indirim kampanyası başlattı. İndirimler, 31 Mart'a kadar sürüyor.
POLARİS: 23 Mart'a kadar kışlık ürünlerde geçerli olan kampanya kapsamında ayakkabılar 9.99, botlar 19.99, çizmeler 29.99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
İNCİ DERİ: 2013- 2014 sonbahar/kış koleksiyonu ürünlerinde yüzde 70 net indirim sunuyor. Kampanya 16 Mart'a kadar sürüyor.
MATRAŞ: Ayakkabı, çanta, mont, deri giysi ve aksesuarlarının tümünde yüzde 60'a varan indirim uyguluyor.
BETA: Bazı GSM abonelerine her 200 lira alışverişe 50 lira hediye çeki veriyor. 14 Mart'a kadar geçerli olan kampanyada kazanılan hediye çeklerinin ay sonuna kadar kullanılması gerekiyor.

ÇEYİZ KAMPANYASI
BERNARDO:
Yemek takımı alanlara çatal-bıçak seti hediye edilirken, ayrıca 200 liralık hediye çeki de anında sunuluyor. Hediye çekini ister alışveriş anında isterseniz daha sonraki bir tarihte kullanmanız mümkün. Kampanya 31 Mart'a kadar sürüyor. Ayrıca marka 16 Mart'a kadar tüm ürünlerinde yüzde 50 indirim uyguluyor.
TEFAL: 400 lira ve üzeri alışverişlerde, anında 75 lira indirim sunuyor. Kampanya 17 Mart'a kadar geçerli.
EMSAN: 18 parça Tombo çeyiz paketini, 86 parça ekstra beyaz porselen yemek takımını ve 91 parça sandıklı çatal-kaşık-bıçak takımını 2 bin 156 liradan bin 699 liraya düşürdü. Ayrıca 279 lira değerindeki değişik renk ve desenlerdeki porselen kahvaltı takımı çeyizini hazırlayanlara hediye ediliyor.

KIŞLIKLARDA İNDİRİM RÜZGARI
FABRİKA:
Yüzde 70'e varan indirim yapıyor. 2 takım elbise 399 liraya sunuluyor.
SUNSET: Gecelik, iç giyim ve iç giyim aksesuarlarında yüzde 30 indirim sunuyor. Kampanya 31 Mart'a kadar geçerli.
KİĞILI: Kışlık ürünlerin tamamında yüzde 70 indirim sunuyor. Aynı zamanda 3 gömlek 99 lira. Kampanya 31 Mart'a kadar sürüyor.
C&A: Kış sezonu ürünlerinde 16 Mart'a kadar yüzde 70'e varan indirim uyguluyor.
TWİST: 30 Haziran'a kadar bazı kartlara özel sezon ürünlerinde yüzde 5 indirim ve 7 taksit imkanı sunuyor.
MUDO: Ay sonuna kadar anlaşmalı kredi kartı ile tek seferde 50 lira ve üzeri harcamalara 10 lira hediye ediyor.
KONYALI SAAT: 15 Haziran'a kadar 250 lira ve üzeri saat alanlara, gidiş-dönüş Avrupa uçak bileti hediye ediyor. Kampanyaya havalimanı vergileri de dahil.
NETWORK: Net yüzde 50+yüzde 30 indirim uyguluyor.
ADVENTURE REPUBLIC: Sporseverlere yüzde 50'ye varan indirim sunuyor. İndirim ay sonuna kadar sürecek.
STEFANEL: Yüzde 50'ye varan indirim uyguluyor. Kampanya ay sonuna kadar geçerli.

ÖZLEM KAMER TERCANLI