Çalık Ailesi'nden bayram hediyesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2011 Güncelleme 23 Ekim 2011, 02:05
Çalık Ailesi’nden bayram hediyesi

İÇİNDEKİLER

Çalık Holding'in İstanbul şirketlerinde çalışanlarının düzenlediği 'El Ele Evden Eve Kampanyası' kapsamında toplanan kıyafet, mobilya, beyaz eşya, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Kampanya kapsamında Çalık Holding çalışanları, 26 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında evlerinde kullanmadıkları beyaz eşya, mobilya, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemelerini topladı. Toplanan eşyalar, dün gönüllü çalışanlar tarafından tasnif edilerek paketlendi.
Holding çalışanları, bu eşyaları İstanbul'da belirlenen 100'ü aşkın ihtiyaç sahibi aileye gönderdi. Çalık Holding Kurumsal İletişim Müdürü Gaye Somuncu, "İlk kez böyle bir kampanya düzenledik. Bu bir başlangıç olacak ve her yıl devam ettireceğiz" dedi.

OKULA AFİŞ ASIP, YARDIM İSTEDİ
Gönderilen eşyaların paketlenmesi için yapılan çalışmaya Çalık Holding çalışanlarının aileleri de katıldı.
Çalışanlar yardım kampanyasından memnuniyet duyduklarını dile getirirken, Holding olarak sosyal sorumluluk projelerine verilen desteğin önemine dikkat çekti. Çalık Holding Strateji Yönetimi Direktörü İrfan Başak'ın 8 yaşındaki oğlu Ahmet Refik de, kampanyayı duyurmak için okuluna afiş asarak yardım istediğini söyledi.

Hasan AY