Bay ahtapot!

'Karanlıklar Prensi'nin kızı ile 8 yıl evli kalan Çeçen bombacıların amcası Ruslan Tsarni'nin bağlantıları şok etti. Prens Andrew başta olmak üzere birçok oligarkla iş ilişkisi ortaya çıkan 'amca'nın lakabı ise 'Ahtapot'...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2013 Güncelleme 30 Nisan 2013, 00:00
Bay ahtapot!

İÇİNDEKİLER

CIA'nın Türkiye Masası eski Şefi Graham Fuller'in, kızı Samantha Ankara Fuller'ın, Boston bombacıları olarak gösterilen 2 kardeşin amcası Ruslan Tsarni ile evlendiğini doğrulaması, gündeme yeni ilişkileri getirdi. Çeçen Ruslan'ın, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew'le de çok yakın olduğu ortaya çıktı.

FULLER ESPRİ YAPTI!
Hatta Prens Andrew'in yolsuzluk yapmakla suçlandığı birçok ev satışında Ruslan Tsarni'nin parmağı olduğu belirtildi. Kazakistan'da ve Gürcistan'da iş yapan birçok oligarkla da ortaklığının

bulunduğu kesinleşen Ruslan'ın, maddi yönden bir hayli iyi durumda olduğuna dikkat çekildi. Bu kadar güçlü kişilerle yakınlık kuran Ruslan'la ilgili konuşan Graham Fuller'in açıklamaları komik bulundu.

ONLARDAN SORUMLU DEĞİLİM
Fuller, "Evet, Ruslan bir süre kızımla evli kaldı. Ancak o süre içinde kendisiyle çok görüşmedik. Çünkü İngilizce'si pek iyi değildi, Rusça konuştuk. Benim bu olayın içine çekilmem ilginç. Eski damadım olması nedeniyle, Ruslan Tsarni'nin akrabalarından sorumlu olamam" diye konuştu.

İSVİÇRE' DE PARASI VAR
Ruslan Tsarni'nin İsviçre bankalarında gizli hesabı ortaya çıktı. Oligarklarla yaptığı iş anlaşmalarından komisyon aldığı belirtilen Ruslan'ın, Zürih'teki 2 farklı bankada yüklü miktarda parası olduğu belirtildi.