Ben nerede yanlış yaptım

2. yarıda çok iyi mücadele eden Kartal'a zafer için 2-0 veya 3 fark gerekiyor... Vicente Calderon'da felaket bir ilk devre oynayan Beşiktaş, Salvio (2) ve Adrian'a engel olamadı... Simao bizi umutlandırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2012 Güncelleme 09 Mart 2012, 01:55
Ben nerede yanlış yaptım

İÇİNDEKİLER

1- Veli'den sol bek yarattı. Madrid bu hataya 3 golle ceza kesti
2- Braga deplasmanındaki sistemi bozdu. 4-3-3 adeta iflas etti
3- Sağ bekte Toraman ısrarını sürdürdü. Ekrem'i yine unuttu
4- Bize gol lazımken Mustafa'yı çıkardı. Edu'ya umut bağladı

Kartal zora soktu!.. UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Atletico Madrid'le deplasmanda karşılaşan Beşiktaş sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Maça çok tutuk başlayan Siyah-Beyazlılar kalesinde üst üste tehlikeler yaşadı.

SALVIO'YU TUTAMADIK
3. dakikada Falcao ceza sahasında bomboş kaldı ama kötü vurdu. 18'de gelişen kontra atakta Salvio boş kaleye golü atamadı. 22'de Falcao, Cenk'le karşı karşıya kaldı. Cenk ayaklarıyla kurtardı. 2 dakika sonra Atletico'nun golü geldi. Sağ kanatta Veli'den sıyrılan Salvio ceza sahasına girip Cenk'i mağlup etti: 1-0.

DALGA DALGA GELDİLER
Dalga dalga gelen İspanyol ekibi 27'de yine Salvio ile golü buldu ve farkı ikiye çıkardı: 2-0. Şoktan kurtulamayan Beşiktaş 37. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Adrian adeta idman yapar gibi kalemize süzüldü ve Cenk'i mağlup etti: 3-0.

AH HOLOSKO! O GOL NASIL KAÇAR!
Kartal kabus gibi ilk yarının ardından 2. devreye hırslı girdi. 53'de eski Atletico'lu Simao bizi umutlandırdı: 3-1. Orta alanda çok daha iyi mücadele eden Beşiktaş 60'da Mustafa ile gole yaklaştı. 87'de Holosko, Courtois'le karşı karşıya kaldı. Fakat Belçikalı kaleci gole izin vermedi. 3-1 kaybeden Kartal rövanşı 15 Mart'ta İnönü'de oynayacak.