Yıldızlar Fener'de kalıyor!

Avrupa 4.'sü olan son 6 senenin şampiyonu Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, önümüzdeki sezonun planlamasını şimdiden yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2012 Güncelleme 03 Nisan 2012, 00:00
Yıldızlar Fener’de kalıyor!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Yönetimi, Sarı-Lacivertli bayan basketbol takımının 3 yıldızıyla anlaşma sağladı. Buna göre kaptan Nevriye Yılmaz, Angel McCougrhty ve Ivana Matovic önümüzdeki sezon da Fenerbahçe formasını giyecekler.

PENNY TAYLOR BELİRSİZLİĞİ
Fenerbahçe'de belirsizliğin olduğu en önemli isim ise Penny Taylor. Bu oyuncunun, şu anda aldığı paranın 2 katını istemesinin sorun oluşturduğu iddia ediliyor. Bir diğer iddia ise Penny'yi Galatasaray Medical Park takımının istediği yönünde. Ancak bu henüz doğrulanmadı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Taylor, ancak yeni sezonun başlarında forma giyebilecek. Buna rağmen Fenerbahçe, bu oyuncusunu kadroda tutmak istiyor. Bu arada tüm sezonu sırt ağrılarıyla geçiren Nevriye Yılmaz'ın sezon biter bitmez ameliyat masasına yatacağı ve bu şekilde yeni sezona sağlam bir şekilde girmeyi hedeflediği de gelen haberler arasında.

ZANE SINIFI GEÇTİ
Takımın bir dieğer yabancı oyuncusu Eline Babkina ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Letonyalı guard bekleneni veremedi. Ancak istikrarlı bir görnütü çizen ve Final 8 maçlarında takamın Angel ile birlikte en iyi ismi olan Zane Tamane ile anlaşma sağlanması bekleniyor. Letonyalı pivotun da Fenerbahçe'de kalmak istediği ifade ediliyor.

BÜYÜK ŞANSSIZLIK YAŞADILAR
Avrupa Ligi'nde üst üste 15 maç kazanan Fenerbahçe, Penny Taylor'un sakatlanmasıyla büyük güç kaybetti. Avrupa şampiyonluğunu hayal eden Fenerbahçe son 2 maçı kaybedince 4.'lükle yetindi.