Şimdi sıra bende

Atletico Madrid'le bugün Bilbao'ya karşı Avrupa Ligi Finali oynayacak Arda Turan çok iddialı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mayıs 2012 Güncelleme 09 Mayıs 2012, 00:00
Şimdi sıra bende

İÇİNDEKİLER

Atletico Madrid formasıyla, bugün Athletic Bilbao ile UEFA Avrupa Ligi Finali'ne çıkacak olan temsilcimiz Arda Turan iddialı açıklamalarda bulundu. Tek amacının sahada elinden geleni yaparak, kupayı kazanmak olduğunu belirten Arda, "Artık ismi Avrupa Ligi olan UEFA Kupası'nı geçmişte Galatasaray kazandı. Fatih Tekke, Zenit ile kupada final oynadı. Şimdi sıranın bende olduğunu biliyorum. Elimden geleni yaparak takımımın kupayı kazanmasına katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

BENİM İÇİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
Bilbao ile bugün çıkacakları finalin hem kendisi hem de takımı adına öneminin çok büyük olduğunu belirten Arda, "Hayatımın en özel günü olacak. Maç sonunda kupayı kaldıran tarafın biz olacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

EN BÜYÜK KOZUMUZ RADAMEL FALCAO
Takım arkadaşı Falcao'yu yere göğe koyamayan Arda, "Takım için bir golcüden fazlası" dedi.

HAYALİ GERÇEK OLUYOR
Arda Turan, hayaline çok yaklaştı. Henüz 13 yaşında iken çok sevdiği Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kaldırdığı anı TV'den izleyen milli futbolcu o andan itibaren bu kupanın hayalini kurmaya başladı. 25 yaşında olan Arda, 12 yıldır hayalini kurduğu kupaya çok yakın. Yakın çevresine açıklamalar yapan yıldız futbolcu, "Atletico Madrid ve Türk futbol tarihine adımı yazdırmak istiyorum" dedi.

DEV KAPIŞMA 21.45'TE
Avrupa futbolunun ikinci kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde final heyecanı bugün yaşanacak. Arda Turanlı Atletico Madrid'in Bilbao ile kozlarını paylaşacağı final, TSİ 21.45'te başlayacak. Türk futbolseverlerin de merakla takip edeceği karşılaşmayı STAR TV naklen yayınlayacak.