Tarihi 1 Aralık 2014

Küçük İmparator!

Türkiye'nin en ünlü ve karizmatik Teknik Direktörü olan Fatih Terim'i herhalde tanımayan yoktur. Giyim tarzı ve maçlardaki karizmatik hareketleri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Fatih Hoca, sinirli yapısı kadar babacan tavırlarıyla da tüm futbolcuların önünde saygıyla eğildiği bir isim… Şimdilerde
Milli Takım Teknik Direktörü olan Terim'i, Avrupa Şampiyonası'na gitmek için zorlu sınavlar bekliyor. Milli Takım'ın arka arkaya aldığı başarısız sonuçlar ve Milli oyuncuların performanslarının oldukça düşük olması Fatih Terim'i kara kara düşündürse de herhalde şu zamanlarda Fatih Hoca kadar mutlusu yoktur. Çünkü Terim, minicik torunu Yaman'ın başından ayrılmıyor.
Biliyorsunuz Merve Terim Çetin, 6 buçuk aylıkken minik Yaman'ı dünyaya getirmişti. Uzun bir tedavi sürecinden geçen minik Yaman'ın sağlık durumu şimdi gayet iyi.
Tabii bu zorlu süreçte Merve Terim ve Ahmet Baran Çetin'in en büyük destekçileri Fatih ve Fulya Terim çifti olmuştu. Bu zor günleri atlatan Merve Terim ve Ahmet Baran Çetin, Las Vegas'a 1 haftalık bir tatile gitmiş. Haziran ayından itibaren çocukları Yaman'la ilgilenen iki isim de bunalmış olacak ki; kısa bir tatile çıkma gereksinimi hissetmiş.
Tabii "Amerika'ya Yaman'ı nasıl götürdüler?" diyebilirsiniz.
Tarabya'da lüks bir sitede oturan Ahmet Baran Çetin ve Merve Terim kendi isteklerine göre çocuklarına güzel bir bebek odası yaptırmıştı. Terim, bu odanın aynısını anne ve babasının evine de yaptırmış. Tarabya'da bir villada oturan Fatih-Fulya Terim çiftinin bir odasını, Yaman'ın odasının kopyası yapılmış.
Aynısı derken kısaca şöyle özetliyim. 'Odanın mimarisi, boyası, yatağı, oyuncakları, yerdeki halıya kadar' her şeyin aynısı yaptırmışlar. Yaman yabancılık çekmesin diye böyle bir şey düşünmüş olacaklar. Şimdilerde minik Yaman'a anlayacağınız Fatih- Fulya Terim çifti bakıyormuş.

Kim bu aşık?

Evlilikleri kadar ayrılıkları da sürpriz bir şekilde oldu. Aileleri dışında kimseye haber vermeden sessiz sedasız bir şekilde boşandılar.
Bir basın açıklaması ile ayrıldıklarını duyuran Ata Demirer ile Özge Borak çiftinin günlerdir haklarında birçok iddia yazıldı çizildi. Bildiğiniz gibi bundan iki ay önce Özge Borak'ın twitter'ı hacklenmiş ve orada Ata Demirer'in oyuncu arkadaşı Serra Yılmaz ile yasak aşk yaşadığı iddiaa edilmişti. İki taraf da bu haberi yalanlamıştı. Fakat gel gelelim magazin kulislerinde şöyle bir dedikodu dolaşıyor.
İlk başta yazmak istemedim. Çünkü her ayrılığın arkasından onlarca iddia gelir.
Bunların bir çoğu fos çıkar. Fakat bu dedikoduyu birçok ünlü ismin ağzından duyunca yazma gereksinimi hissettim. Özge Borak'a plotonik aşık biri varmış. O kişi de Ata ile Özge'yi ayırmak için elinden geleni yapıyormuş. Hatta Özge'nin twitter'ını bile o hackletmiş. Bu platonik aşık, tanınmış bir iş adamıymış. Kulislerde konuşulan çok şey var ama şimdilik bunları sizlerle paylaşıyorum.

Bambaşka Ajda

Uzun bir süredir gözlerden uzak olan Ajda Pekkan, yılbaşına kadar bir yerde görüntü vermemek için adeta köşe bucak kaçıyormuş. Son aylarda bir çok kez Amerika'ya giden ve tanınmamak için şapka ve gözlük takıp kamufle olan Ajda Pekkan, belli başlı estetik operasyonlar geçirmiş. Yılbaşı gecesi İstanbul'da bulunan bir otelde 400 bin TL'ye sahne alacak olan Süperstar, o zamana kadar hiçbir yerde görüntü vermeyecek ve yeni haliyle yılbaşı gecesi kendisini gösterecekmiş.
68 yaşındaki Süperstar Ajda Pekkan'ın, 20. estetik operasyonu geçirdiği kulaktan kulağa konuşuluyor. Hem geçirdiği ameliyatlardan ötürü, hem de yaşının ilerlemesinden ötürü doktorları tarafından sahneye çıkmama konusunda yoğun bir baskı almasına rağmen yılbaşı konser teklifini kabul ederek, doktorlarının lafına kulak asmayan Ajda Pekkan, "Ne olursa olsun yılbaşı gecesi sahneye çıkıp sevenlerimle buluşacağım" demiş. Anlayacağınız yılbaşı gecesi bambaşka ve yenilenmiş bir Ajda Pekkan göreceksiniz.