RAFET TERCANLI

RAFET TERCANLI

Tarihi 31 Temmuz 2015

Hande'nin gladyatörleri

'Hafta sonu ne yapmalıyım?' diye düşünenler... Konser, sergi, tiyatro, sinema ve gösteri dünyasının en renkli seçenekleriyle en güzel mekanları sizler için derledim...

Ünlü Sanatçı Hande Yener, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında bu akşam büyük bir şova imza atacak. Yener, sahnesinin dekorunun tasarımı için ünlü mimar Engin Özmen ile çalıştı. Hakan Akkaya tarafından tasarlanan 7 ayrı kostüm ile sahneye çıkacak olan Yener, bu sayı ile rekor kırmış olacak. Ayrıca Gladyatör şovları ile dünyaca ünlü Petro Zhyrun ve Ivan Zhryun ikiz kardeşler Yener'e eşlik edecek.

KISS THE FROG'LA LEZZET TURU
Rumelihisarı'nda Boğaz'ın eşsiz manzarısıyla 'Kiss the Frog', kırmızıya boyanmış ahşaplar ve rahat görünen masalarıyla bir sahil kasabasındaki salaş restoranları anımsatıyor. Çok çeşitli ve kendine has yemekleriyle farklı bir mekan. İster karnınızı doyurabilir ister atıştırır ister de kokteyl barından farklı lezzetler tadabilirsiniz. Müzik konusunda da başarılılar. Adres: Yahya Kemal Caddesi 4, Rumelihisarı, Sarıyer. Telefon: (0212) 287 73 20

ALAÇATI'DA DJ FEM K ZAMANI
Alaçatı'nın en güzel sahilinde, denize nazır muhteşem partiler düzenleyen Çeşme Bej'de, dünyaca ünlü DJ'lerin canlı performanslarını dinleyeceksiniz! Avrupa'nın en ünlü kulüplerinde ve etkinliklerinde çalan, DJ Fem K, 2 ve 23 Ağustos'ta Çeşme Bej setinin başına geçiyor.

BODRUM'UN YENİ GÖZDESİ
Keyifli
ve sıcak ambiyansı, güler yüzlü ekibi, günün her saatine uygun, benzersiz lezzetleri ile ilgi gören Big Chef's, tatilini Bodrum'da geçirenlerin yeni buluşma noktası oluyor. Marinaya yepyeni bir soluk getiren Big Chef's, özel tatları ve ferahlatan içecekleri ile misafirlerine keyifli bir yaz vaat ediyor.