RAFET TERCANLI

RAFET TERCANLI

Tarihi 12 Haziran 2015

Açıkhava konserleri Vodafone ile başlıyor

'Hafta sonu ne yapmalıyım?' diye düşünenler...
Konser, sergi, tiyatro, sinema ve gösteri dünyasının en renkli seçenekleriyle en güzel mekanları sizler için derledim...


Bir türlü gelemeyen yaza inat Açıkhava konserleri bu yıl erken başlıyor. Turkcell ve Avea'dan sonra bu yıl ilk defa Açıkhava'da konser düzenleyecek olan Vodafone, birbirinden ünlü isimleri İstanbullular ile buluşturacak. Vodafone Smart 6 Harbiye Açıkhava konserlerinde; Ajda Pekkan, MFÖ, Birsen Tezer-Bülent Ortaçgil, Şebnem Ferah, Teoman ve Kenan Doğulu bizlere enfes bir müzik ziyafeti vereceğe benziyor. Konser tarihleri ise şöyle:
* 23 Haziran Salı Ajda Pekkan
*
24 Haziran Çarşamba MFÖ
*
25 Haziran Perşembe Bülent Ortaçgil- Birsen Tezer
*
27 Haziran Cumartesi Şebnem Ferah
*
28 Haziran Pazar Teoman
*
30 Haziran Salı Kenan Doğulu

SERTAP ERENER
Tarih :
Bugün Saat : 22.00 YER: Jolly Joker Bursa ÜCRET: Sahne önü- 170 TL VIP- 113 TL, Normal- 56 TL

Haluk LEVENT
Tarih :
Yarın SAAT: 21:30 YER: Beyrut Performance ÜCRET: VIP 113 - 224 TL Normal - 28.5 TL

ONE LOVE FESTİVAL LİFEPARK'TA
Pozitif Live tarafından yarın ve Pazar günü Türkiye'nin en uzun soluklu şehir festivali One Love Festival 14, gerçekleşecek. 'Hayat Bu Kapağın Altında' desteğiyle düzenlenecek festivalde; Love, Union ve Into The Woods sahnelerinde 13 yabancı, 21 yerli toplam 34 isim, 50 saat süren müzik performanslarıyla Lifepark'ta festivalcilerle buluşacak. Tek kişilik kombine bilet 145 TL, günlük bilet ise 90 TL.

KEMANIN ASİ KIZI GELİYOR
Keman çalarken bir yandan da sahnede çılgınca dans eden hip hopçu kemancı Lindsey Stirling, uzun bekleyişin ardından 14 Temmuz'da Cafe Breno sponsorluğunda İstanbul'a geliyor. Lindsey Stirling'in, İstanbul Zorlu Center PSM'de vereceği konseri hayranlarını büyüleyeceğe benziyor. Kaçırmamanızı tavsiye ederim...

TAPASUMA'DA BOĞAZ'IN KEYFİ
Büyüleyici Boğaz manzarası, muhteşem gün batımı ve birbirinden lezzetli yemekler... Çengelköy kıyısında "Dünyanın Deniz Kıyısındaki En İyi Tarihi Oteli" unvanına sahip Sumahan on the Water Hotel bünyesinde hizmet veren TAPASUMA Restaurant; güzel bir akşam için ideal bir mekan... Her perşembe, genç ve yetenekli Dj Murat'ın sahne aldığı restaurantta müziğin keyfini eşsiz manzarayla çıkartın.