Tarihi 19 Nisan 2010

Ece'nin 'umumi' hayatı!

Ece Erken, benim bu yazıyı kaleme aldığım şu dakikalarda uyuyor.
Nereden mi biliyorum, twitter'dan.
Ece Erken, eski eşi Tuncer Öztarhan'ı bir mekanda yeni aşkıyla görünce onu unutamadığını anladı.
Nereden mi biliyorum, twitter'dan.
Ece Erken, eski eşine aşkının depreştiği günün ertesinde kız arkadaşlarıyla İstinyePark'taki Masa'da buluştu.
Nereden mi biliyorum, twitter'dan.
Ece Erken, önceki gece de Günay'a gidecekti ama son anda karar değiştirdi.
Nereden mi biliyorum, twitter'dan.
Sosyal paylaşım sitesindeki 'halka açık' profilinden an be anını yazan Ece Hanım, hakkında haber yapılınca 'özel' olduğunu savunduğunu hayatını twitter'dan kendisi umumi hale getiriyor.
Sadece hayatını, duygularını uluorta yaşamakla kalmıyor Ece Hanım twitter'dan, öfkesini de kusuyor gazetecilere.
Hakkında haber yapan gazetecilere sallamak parayla değil ya, konuşturuyor zehirli dilini. Önce 15 Nisan günü Saklambaç'ın manşetinde Aydın Hamza imzasıyla yer alan "İhanetin adresi facebook" başlıklı haberimize öfkelendi hanımefendi.
Sonra başladı öfkesini twitter'dan kusmaya.
Haberi yapan Aydın Hamza için 'donuna kadar alacağım' diye yazdı. Ama kendi ağzından çıkacak bir cümlenin arkasında bile duramayan Ece Hanım, hemen sildi bu cümlesini sayfasından.
Kendisinin umumi hale getirdiği özel hayatına el uzatılmasından rahatsız olduğunu söyleyen Ece Hanım'ın öfkesi, günün ilerleyen saatlerinde artmış olacak ki, dilinin kemiğini yok ya, bu kez haberi yapan bizlere 'gerizekalılar' dedi.
Twitter Ece Hanım'ın babasının malı, atış serbest!
Birkaç günlük sessizliğe büründü. Bu arada gezdi, dolaştı, her anını yine twitter'dan ilan etti.
Önceki gün de Akşam gazetesinde kendisiyle ilgili yeni bir haber çıktı.
Sabancı ailesinden veto yediği için ilişkisini bitirmek zorunda kaldığı yazılan Ece Hanım, yine 'Vay efendim benim özel hayatıma müdahele edilemez' diyerek başladı twitter'dan bu kez haberde imzası bulunan Erçin Dağ Eysen'e hakaret etmeye.
Eysen'in ne gazeteciliği kaldı, ne de hanımefendiyi kıskanması.
Ece Erken, aynı gün twitter'dan eski eşine ilan-ı aşklar etti, yaşadığı Öner Akgün ve Hacı Sabancı aşklarının bir hata olduğunu yazdı.
Sonra bu yazdıkları dün gazetelere haber olunca şaşırdı!
Hem özel hayatınla haber olmak istemeyeceksin, hem de yaşadığın her anı gazetecilerin takip ettiğini bildiğin twitter'dan yazacaksın.
Hem kendinle ilgili tek bir olumsuz kelime yazılmasını istemeyeceksin, hem de haberini yaptığımızda bizim için 'donlarına kadar alacağım, gerizekalılar' diye yazacaksın.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyeceğim ama bunları yapan Ece Erken olunca hiçbir şeye şaşırmamak lazım! Önce Öner Akgün, sonra da Hacı Sabancı ilişkisini milyonların gözünün içine baka baka yalanlayıp aradan geçen birkaç gün sonra sevgilileriyle mutluluk pozları veren Ece Hanım'dan dürüst olması nasıl beklenebilir ki?
En azından ben onun özü sözü bir olmasını beklemem!