Tarihi 11 Nisan 2010

Yakıştı mı Romeo?

Pop müziğe geri dönüş yaptığı yeni albümü için kendini adeta stüdyoya kapatan Hande Yener, yeni şarkılarını da Sinan Akçıl'a emanet etti. Ünlü şarkıcı, birkaç aydır sorunlar yaşadığı Romeo lakaplı aşkı Kadir Doğulu ile de geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı.
E olabilir, aşk sonsuz olmalı diye bir kural yok! Ancak ikilinin ayrılığı da ilişkisi gibi çok konuşulur oldu. Yok, Kadir Doğulu, gereksiz ve boş konuştu desek daha doğru! Yeni albümü 'Sopa' öncesinde özel hayatıyla gündeme gelmemek için suskun kaldığını düşündüğüm Hande Yener de uğruna çok şeyleri feda ettiği aşkından okkalı bir tokat yedi!
Kadir Doğulu, ne diye aşkının arkasından açtı ağzını yumdu gözünü? Konuyu bilmeyenler için bir dipnot vereyim… Hande Yener'in adı albümü için birlikte çalıştığı Sinan Akçıl ile aşk haberlerine karıştı. Hadise ile evlilik planları yapan ünlü müzisyen de, dedikodulara "Rüzgarın kayadan alıp götürebileceği sadece tozdur" diyerek yanıt verdi. Bu sözlerden kendine nasıl bir pay çıkardığını bilmediğim Kadir Doğulu da bir volkan gibi patladı: "Konuşursam ne rüzgar bırakırım, ne de kaya!
Oynayın doya doya!
Ölene kadar iki elim yakanda. Hande Yener'i ben terk ettim, artık geri dönüşü yok."
Diyelim Kadir Doğulu, sevgilisinin kendisine ihanet ettiğinden emin ya da Hande Yener'in yaptığı başka bir affedilemez hata var ortada… Ama… Bir erkeğe hele ki Kadir Doğulu gibi bir Romeo'ya yakıştı mı sevdiği kadının ardından konuşmak?
Sayesinde ünlü olduğun aşkı yeni albüm telaşı yaşarken onu karalamaya ne gerek var?
Elinden çeke çeke gazetecilerin önüne çıkıp poz verdiği ve sayesinde adını magazin sayfalarına yazdırdığı bir kadın için konuşurken durup düşünmeliydi Kadir Doğulu… Kendisini aldattığını ima ettiği aşkına asıl ihanet eden Romeo oldu!
Ah be Romeo, hani kavga etmez, severdin sen?