Tarihi 10 Eylül 2011

Çok istikrarsız bir takımız!

* Almanya karşısında oyuna çok iyi başladık ama bir anda takım durdu. Maçın geneline baktığımızda yenilgiyi hakettik diyebilir miyiz?
Oyuna gerçekten çok iyi başladık. İlk bölümlere baktığımızda sahada her şeyi çok iyi yapan bir takım varken, bir anda hiçbir şey yapamayan bir takım haline döndük.
Oyun içinde inanılmaz istikrarsızlığımız var. Bir kere hücumda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bunu her maç yaşıyoruz. Top hücumda iyi bir şekilde dönmüyor. Böyle olunca da her takım bizi kolay çözüyor ve önlem almaları kolaşlaşıyor.

* Oyun kurucu pozisyonunda oynayan oyuncularımıza da eleştiri var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Hem Kerem hem de Ender istikrarsızlar.
Bu oyuncular Dünya 2.'si olurken de vardı. Ama bu turnuvada istikrarsızlar. Ama biz takım olarak istikrarsız ve kötü oynuyoruz.
Bunu kabul etmemiz gerek.
Hakemlerin ön plana çıktığı 1-2 maç vardı ama her maçı hakemlere maletmemek gerek. Kendimizi de eleştirmeliyiz. Hücum performansımız savunmadaki emeğimizi alıp götürüyor. Hücumdaki performansımıza bu turnuvada çözüm bulmak artık zor.
Ama ilerki turnuvalar için bir şeller yapılmalı.

* Son maçımız yarın Sırbistan'la. Bu istikrarsız görüntüyle sizin favoriniz bu maçta kim?
İşin aslına bakarsanız Sırbistan da iyi bir turnuva geçirmiyor. Hücumdaü bizden iyiler, daha istikrarlılar ama onların da problemi başka bir kanalda. Bu maçın favorisi biziz diyemem ama kazanma şansımız var. Bu maçı kazanınca sanıyorum Litvanya-Almanya maçının sonucusu beklemek zorundayız.
Ama o maçı beklemek için de Sırbistan'ı yenmek zorundayız.