Bu ne rezalet! Bebek'teki cinsel ilişki skandalı sonrası Pendik'te bir parkta uygunsuz görüntüler

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan bir parkta çekilen görüntüler, akıllara 31 Mayıs 2022’de Bebek Sahili’nde çekilen videoyu getirdi. Söz konusu görüntülerde bir çiftin kamusal alanda uygunsuz bir şekilde yakınlaşması yer alıyor.

Giriş Tarihi 09 Kasım 2022, 18:44 Güncelleme 09 Kasım 2022, 18:57
Bu ne rezalet! Bebek’teki cinsel ilişki skandalı sonrası Pendik’te bir parkta uygunsuz görüntüler

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda Bebek Sahili, Ümraniye ve Beşiktaş'ta kayıtlara geçen cinsel ilişki rezaletine bir yenisi daha eklendi.


İstanbul'un Pendik ilçesinde bir çift kamusal alanda uygunsuz bir şekilde yakınlaştı.



Söz konusu videoda genç bir kadın ve erkeğin ağacın arkasında bulunan bir bankta saniyelerce temas kurduğu anlar yer alıyor.



Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası akıllara 31 Mayıs 2022'de Bebek Sahili'nde halkın ortasında uluorta ilişkiye giren çifti getirdi.



NE OLMUŞTU?
Bebek sahilinde cinsel ilişki görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Ö.K ile C.M.T, halka açık alanda cinsel ilişkiye girerken görüntülenmişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler sonrası Ö.K hakkında 'cinsel saldırı' ve 'hayasızca hareketler' suçlarından dava açılmıştı.



Davanın ilk duruşmasında Ö.K, "Bizim yaptığımız kazayla olan bir şey. Kadının akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Kadın kendi isteğiyle benimle birlikte oldu" sözleriyle akla ziyan bir şekilde kendini savunmuştu.