TIMELINE

09 Temmuz 2014
İhsanoğlu'na bir şok daha!
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, ziyaret için geldiği Eyüp'teki Hacıhüsrev Camisi avlusunda bir grup vatandaşla koruma polisleri arasında tartışma çıkması üzerine buradan ayrıldı.
09 Temmuz 2014
Yunus Peygamber'in mezarını yıktılar
IŞİD terör örgütünden yine dehşete düşüren bir görüntü geldi. Bu kez örgüt militanları ellerindeki baltalarla mezarları alt üst etti. Üstelik o mezarlardan birinin de Hz. Yunus'a ait olduğu iddia edildi.
09 Temmuz 2014
İsrail çocukları öldürmeye devam ediyor
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği son saldırılarda sivilleri hedef aldığı ve "yasaklanmış" silahlar kullanıldığı belirtildi.
09 Temmuz 2014
Gülen’in hiçbir itibarı kalmadı!
Hukukçu-yazar Kayahan Uygur ve Yazar Latif Erdoğan A Haber ekranlarından Fethullah Gülen ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu!
09 Temmuz 2014
Köşk seçimi öncesi şok plan!
Ekonomi Profesörü Ünsal Ban, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Başbakan Erdoğan'a zarar vermek isteyen çevreler olduğunu belirterek, “Finansal piyasalar aracılığıyla suni bir ekonomik kriz ortamı meydana getirilmek istenecek dedi.
09 Temmuz 2014
SÜTAŞ'a boykot kararı!
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), SÜTAŞ ürünlerini boykot edeceklerini duyurdu.
09 Temmuz 2014
Devlet kurtaran kadın: AltunCan Hatun
Türk töresinde kadının yeri çok önemlidir. Saygındır. Söz sahibidir. Karar vericidir. Tarihimizin her döneminde önemli hizmetler yapmış Türk kadınları olmuştur.
09 Temmuz 2014
"Siz gidin Esad'ın yanında oturun"
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tokat'ta partisinin mitinginde coşkulu kalabalığa seslendi...
09 Temmuz 2014
Bayrağı indiren zanlı intihar etti
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışırken polis tarafından vurulan Uçkun, cezaevinde intihar etti.
09 Temmuz 2014
IŞİD'ın 'bomba üretimi' görüntülendi
Terör örgütü IŞİD, Suriye'deki bir kampta, kullandıkları bombaları nasıl hazırladıklarını gösteren fotoğrafları yayınladı.