TIMELINE

06 Temmuz 2014
O stadyumda sona gelindi!
Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un maçlarını oynayacağı yeni Konya Stadyumu'nda çim serme işlemi başladı.
06 Temmuz 2014
Arı saldırısı can aldı!
Iğdır'da koyun otlatan bir kişi, arıların saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti
06 Temmuz 2014
Erzurum'da milli mücadele kongresi yapıldı!
İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Temmuz'da Erzurum'da milli mücadele kongresi yapıldı. Yine temmuzdayız yine Erzurum'dayız. Erzurum'da yeni bir mücadelenin startını veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Bu tarihin dönüm noktasıdır" dedi.
06 Temmuz 2014
Başbakan: Şebekelere ders verdiniz
Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yurt gezilerinin ikinci durağında Erzurum'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Başbakan Erdoğan, Erzurum'un 30 Mart seçimlerinde milli irade hırsızlarına ders verdiğini söyledi.
06 Temmuz 2014
BDP ismini değiştiriyor
BDP Kongre Hazırlık Komisyonu Üyesi Kamuran Yüksek, "BDP'nin yeni dönemdeki isminin, komisyon olarak yaptığımız tartışmalar neticesinde 'Bölgelerin Demokrasi Partisi' olmasını benimsemiş durumdayız" dedi.
06 Temmuz 2014
Bayrağa dokunan bedelini ağır öder
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bütün bu yolda bu yolculukta zaman zaman bölücü terör örgütü mensuplarının bayrağımıza karşı yaptıkları saygısızlıkları gördük, görüyoruz, takipçisiyiz. Yakalanıp içeri alınanlar var. Bundan sonra yapanlar bedelini ağır öderler." dedi.
06 Temmuz 2014
Dünyayı şoke eden görüntü
06 Temmuz 2014
İhsanoğlu ile genç arasında ilginç diyalog
Seçim çalışmaları sebebiyle geldiği Sakarya’da Çark Caddesini turlayarak vatandaşla selamlaşan Ekmeleddin İhsanoğlu ile genç arasında ilginç diyalog yaşandı
06 Temmuz 2014
Kimya fabrikasında facia!
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir kimyasal üretim fabrikasında yangın çıktı, yangın patlamalara yol açtı.
06 Temmuz 2014
Maça damga vuran hareket
Arjantin ile Belçika arasında oynanan çeyrek final maçına Sabelladamga'nın hareketi damga vurdu