Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta? Real Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Finaldeki rakip kim olacak?

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde futbol severlerin nabzını yükselten bir karşılaşma yaşanıyor! Real Madrid, tarihin en büyük kulüplerinden biri olarak kabul edilen ve bu sezon da genç yıldız Arda Güler gibi yetenekleri bünyesine katan bir takım. Real Madrid, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda, güçlü rakibi Bayern Münih ile rövanş maçına çıkıyor. İlk maç, Bayern Münih'in ev sahipliğinde oynanmış ve mücadele 2-2'lik bir beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu sonuç, serinin ikinci ayağı için tansiyonu iyice artırdı. Peki Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta? Real Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2024, 18:31 Güncelleme 09 Mayıs 2024, 08:29
Real Madrid - Bayern Münih maçı saat kaçta? Real Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Finaldeki rakip kim olacak?

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde nefesler tutuldu, zirve mücadelesi kızışıyor! Futbol dünyasının iki devi, Real Madrid ve Bayern Münih, tarihi bir çekişmeye hazırlanıyor. Real Madrid'in 14 kez kazandığı kupa ile turnuvanın en başarılı takımı konumunda olduğu gerçeği, Bayern Münih'in ise 6 kez zirveye ulaşmasıyla rekabeti daha da heyecanlı kılıyor.

REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid-Bayern Münih maçı, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak. Rövanş karşılaşması Santiago Bernabeu'da yapılacak.



Devler Ligi'ndeki heyecan dolu rövanş mücadelesi, TV8,5'den canlı yayınlanacak.



FİNALDEKİ RAKİP BU GECE BELLİ OLACAK

Devler Ligi'nde Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesinin galibi, Dortmund - PSG eşleşmesinin kazananıyla finalde rakip olacak.



Devler Ligi finali ise 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek