Aslan büyük oynuyor! PSG iyi ilişkiler içerisinde olduğu G.Saray'a Portekizli yıldız Sanches'ı teklif etti

Fransız ekibi, Galatasaray’a menajerler aracılığıyla sezon başında da gündeme gelen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Renato Sanches’i teklif etti. Görüşmeler sürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2024 Güncelleme 02 Ocak 2024, 07:01
Aslan büyük oynuyor! PSG iyi ilişkiler içerisinde olduğu G.Saray’a Portekizli yıldız Sanches’ı teklif etti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın devre arasında orta saha oyuncularından Ndombele ile yollarını ayırması bekleniyor. Sarı- Kırmızılılar'ın transfer sezonunda kadrosuna orta saha takviyesi yapmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.




Cimbom'un hedefinin Roma'da kiralık olarak forma giyen Portekizli orta saha Renato Sanches olduğu ortaya çıktı. Roma, sezon başında PSG'den Renato Sanchez'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Portekizli futbolcunun ocak ayında İtalyan ekibinden ayrılacağı öne sürüldü. Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho, Sanches'in performansını beğenmedi ve ligde sadece 5 maçta forma şansı verdi.





Ayrıca Roma'nın, 11 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu da kullanmayı düşünmediği ifade edildi. PSG ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyu menajerler Galatasaray'a teklif etti. Fransız ekibi ile iyi ilişkileri olan Cimbom'un bu transferi sonuçlandırmak için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Transfer şartlarının yanı sıra Sarı-Kırmızılılar'ın Portekezli orta sahanın sağlık raporlarını da detaylı bir şekilde incelediği belirtildi. Teknik direktör Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN