Milli Takım'da Kuntz dönemi sona eriyor! İşte yerine gelecek isimler...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop’un yaptığı görüşmesi sonrası Kuntz ile yolların ayrılmasına karar verildi. Adaylar Fatih Terim ve Abdullah Avcı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2023 Güncelleme 15 Eylül 2023, 07:01
Milli Takım’da Kuntz dönemi sona eriyor! İşte yerine gelecek isimler...

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'da değişim kapıda... Lider girdiği 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri G Grubu'ndaki 5. maçında Ermenistan'ı ağırlayan Ay-Yıldızlılar, 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı 88. dakikada kurtarmıştı.

Milliler bu maçın ardından Japonya ile oynadığı hazırlık maçını 4-2 kaybetti.

Bu yenilgi sonrasında tüm oklar Stefan Kuntz'a çevrildi. Alman teknik adamın aldığı sonuçlar ve oynattığı futbol eleştiri dozajının daha da artmasına neden oldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Japonya maçında sonra oyuncularıyla ipleri kopardı.

Futbolcularını ağır bir şekilde eleştirdi. Milli Takım'da işler iyi gitmeyince yönetim kendi arasında bir toplantı gerçekleştirdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un yaptığı toplantı sonrasında Kuntz ile devam etmeme kararı çıktı. Kısa süre sonra kararın açıklanması bekleniyor.

Milli Takım Teknik Direktörlüğü için adaylar Fatih Terim ve Abdullah Avcı. Terim'i Milli Takım yöneticilerinin bir kısmının istemediği öğrenildi.

İLETİŞİM KOPTU!
Stefan Kuntz, Japonya maçı sonrasında Hakan Çalhanoğlu başta olmak üzere diğer futbolcuları suçlayıcı açıklamalar yapmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN