Sol bek arayan Fenerbahçe, Hollandalı yıldız için teklifini yeniden artırdı

Fenerbahçe, İtalyan ekibinin 21 yaşındaki yıldızı Jayden Oosterwolde’yi transfer etmekte ısrarcı. Yönetim, Jorge Jesus’un “Mutlaka kadromuza katmalıyız” dediği genç futbolcu için teklifini bonuslarla birlikte 7 milyon Euro’ya çıkardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2023 Güncelleme 25 Ocak 2023, 06:59
Sol bek arayan Fenerbahçe, Hollandalı yıldız için teklifini yeniden artırdı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Devre arası transfer döneminde stoper bölgesine Samet Akaydrın'ı transfer eden Sarı-Lacivertliler, sol beke de takviye yapmak istiyor. Yönetim, Parma'da forma giyen Jayden Oosterwolde için yeni bir hamle yaptı. Fenerbahçe daha önce yaptığı 6 milyon Euro'luk teklifi güncelledi. Jorge Jesus'un da transfer edilmesini çok istediği Hollandalı yıldız için teklif bonuslarla birlikte 7 milyon Euro'ya yükseltildi.



3 MİLYON EURO'YA ALDILAR
Listenin ilk sırasında yer alan Hollandalı futbolcunun kulübü Parma ile görüşmelerin hızlandığı öğrenildi. Oosterwolde henüz 21 yaşında olduğu için Süper Lig'de uygulanan yabancı sınırlamasına da takılmayacak. Hollanda'da Twente Kulübü'nün altyapısından yetişen Oosterwolde kısa sürede büyük gelişme kaydetti. Geçen yılın ocak ayında kiralık gittiği Parma tarafından temmuz ayında bonservisi 3 milyon Euro'ya alınan Oosterwolde, bu sezon 19 resmi maçta oynadı ve 1 gol attı. Fenerbahçe'nin transferini çok istediği Oosterwolde, sol bek mevikisi dışında stoperde de görev yapabiliyor.



24 MAÇTA TEK GOLÜ VAR
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Hollandalı sol kanat oyuncusu Parma'da 24 maçta görev aldı. Yıldız futbolcu, forma giydiği maçlarda 1 gole imza attı. Twente'de ise 41 karşılaşmada 1 golü bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN