Mesut Özil'den heyecanlandıran Kadıköy cevabı: "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulübü"

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Mesut Özil sosyal medya hesabı Twitter üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. İstanbul'da en sevdiği semtin Kadıköy olduğunu ifade eden Özil, Fenerbahçe'nin 'Türkiye'nin en büyük kulübü' olduğunu söyledi. Futbolu bırakmadan önce oynamak istediği iki ülkenin Türkiye ve ABD olduğunu açıklayan Mesut Özil, "Türkiye'ye gidersem sadece Fenerbahçe'de oynarım" dedi. Öte yandan yıldız futbolcunun açıklamaları dış basında da geniş yankı uyandırdı.

Giriş Tarihi 11 Ocak 2021, 22:06 Güncelleme 12 Ocak 2021, 00:04
Mesut Özil’den heyecanlandıran Kadıköy cevabı: Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü

İÇİNDEKİLER


Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Mesut Özil sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

"Tottenham'ı mı seçerdin, emekli olmayı mı?" sorusuna "Emeklilik" cevabını verdi.



Arsenal'de oynadığı en iyi 11'i sıralayan Özil, kadrosunu "Ospina - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Kolasinac - Cazorla, Ramsey - Serge Gnabry, Özil, Alexis Sanchez - Aubameyang" şeklinde oluşturdu.

EN SEVDİĞİ SEMT KADIKÖY!
İstanbul'da en sevdiğin semt hangisi sorusuna Mesut Özil, 'Kadıköy' cevabını verdi.

"ARSENAL'DE PANDEMİ ARASINDAN SONRA MAALESEF DEĞİŞTİ"
Arsenal'de oynadığın için mutlu musun sorusuna Mesut, "Birçok iniş ve çıkışlarımız oldu şimdiye kadar ama Arsenal'e katılma kararımdan asla pişmanlık duymadım. Pandemi arasına kadar gelen dönemde Şubat-Mart 2020 dönemi öncesine kadar çok keyifliydi. Birçok kez eğlendik ve olumlu bir dönem geçirdik. Ama pandemi arasından sonra maalesef değişti" yanıtını verdi.

"FENERBAHÇE ÜLKENİN EN BÜYÜK KULÜBÜ"
"Almanya'da çocukken Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüm. Her Alman-Türk vatandaşı bir Türk takımını destekler büyürken. Ben de Fenerbahçeliydim. Fenerbahçe tıpkı İspanya'daki Real Madrid gibi. Ülkenin en büyük kulübü"



Schalke'ye gelir misin sorusuna "Kolasinac'ın rolünü çalmak istemem. Dürüst olmak gerekirse her zaman Schalke'ye bir sempatim olacak. Tüm kalbimle onlara en iyisini diliyorum. Ama benim için şu anda bir opsiyon değil" yanıtını verdi.



KURULUŞ OSMAN DİZİSİ FAVORİSİ
Fenerbahçe'ye transferinden bağımsız olarak özel hayatına ilişkin soruları da yanıtlayan yıldız futbolcu Mesut Özil, ''en sevdiğin dizi?'' hangisi sorusu üzerine ''Kuruluş Osman, Payitaht Abdülhamid ve Uyanış Büyük Selçuklu'' dizilerini beğendiğini söyledi.




"TÜRKİYE'YE GİDERSEM SADECE FENERBAHÇE'DE OYNARIM"
Futbolu bırakmadan önce oynamak istediği iki ülkenin Türkiye ve ABD olduğunu açıklayan Mesut Özil, "Türkiye'ye gidersem sadece Fenerbahçe'de oynarım" dedi.



Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Mesut Özil'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar dış basında da geniş yankı uyandırdı.



Özil'in özellikle Fenerbahçe'yi Real Madrid'e benzettiği açıklamasına dikkat çekildi.